THY Mağduriyeti, Kapı Sırasında İçeri Alınmama

Nuray
02 Ağustos 2023 23:12

THY 23.07.2023 tarihli İstanbul- Zafer Havalimanı için ailem ile birlikte bilet oluşturduk ve havalimanında uçuş saatinde hazır bulunduk kapı sırasında en arka sırada beklerken sıra gelene kadar lavabo ihtiyacı için ablam ayrıldı. 5 dakika içerisinde gidip gelmesine rağmen yok iken sıra geldi ve kapı görevlisi geçiyorsanız siz geçin kapıyı kapatıyorum dedi.

Nasıl geçerim çocukları burada bırakıp ya da çocukları alıp nasıl giderim diye dil dökmeme rağmen geçiyor musunuz geçmiyor musunuz kapatıyorum dedi. 2 dakika zaman verin dememe rağmen kapattım deyip bizi çocuk ve bebeklerle mağdur etti. Sadece 2 dakika için. O günkü 2 dakika için 3 saat boyunca oradan oraya bavul almak için uğraştık herkes binbir surat.

Bilet iade ücreti yok ya da sonraki uçuşa aktarım hiçbir hizmet almamamıza rağmen. O kadar mağdur edildiğimiz bir gün daha yaşamadım sanırım. Ama eğer uçak rötar yaptığında bekliyoruz 1,2,3 saatler saygı duyarak tahammül ederek. Bizim hiç mi 3 veya 5 dakika hakkımız yok insanca muamele görmek için THY.

Feryal
14 Temmuz 2023 12:42

Çağla
17 Haziran 2023 22:37
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
24 Temmuz 2023 17:00
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Şule
20 Kasım 2023 15:57