THY Los Angeles - İstanbul Uçağı 5 Saat 32dk Rötar Yaptı

Onur
14 Ağustos 2023 14:17

01.08.2023 saat 18:35'de kalkması gereken TK0010 Los Angeles-İstanbul uçağı 5 saat 32dk rötar yapmıştır. Öncelikte tüm yolcular uçağa alınmış, uçak yerde hareket ettikten sonra tekrar körüğe yanaşmış ve tüm yolcular uçaktan indirilmiş ve bekleme salonuna alınmıştır. Bir süre bekledikten sonra tekrar uçağa binilmiş ve uçak 5 saat 32dk sonra havalanmıştır. Bu süreçte kaptan pilot veya diğer yetkililer tarafından yapılan açıklamalar yetersiz olup yolcular merakta bırakılmıştır. Bu kadar uzun süreli gecikme sonrasında 02.08.2023 saat 23.00'deki yine THY siretinden olan İstanbul-İzmir uçağını kaçırmış bulunmaktayım. İlk uygun uçağın sabah olması sebebiyle geceyi havalimanında geçirmek zorunda kaldım ve talep etmeme rağmen THY bana bir konaklama sağlamadı. Bu durum beni manevi ve fiziksel olarak yıpratmakla beraber gitmem gereken yere çok geç ulaştığım için işim ile ilgili bir çok planım aksamıştır. Bu yüzden işyerimde çok zor durumda kaldım. Bu uzun gecikmeden dolayı ciddi bir mağduriyet yaşadım. THY müşteri hizmetleri aracılığıyla yaptığım tazminat talebim reddedilmiştir. Mağduriyetimin hakkım olan bu tazminat ile hafifletilmediği takdirde hukuki yollara başvuracağım. Onur Öztürkoğlu

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
07 Kasım 2023 14:37

Onur
27 Ağustos 2023 21:20
thy-paris-ankara-ucus-gecikmesi-ve-tazminat-haklari-1.pdf
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
18 Aralık 2024 23:12
thynin-ucus-gecikmesi-magduriyet-yaratti-1.pdf
Ege sonuçtan hiç memnun değil

Ege
10 Ekim 2023 12:54