THY Konaklama Ve Yemek Desteğini Yapamaması

Eren
12 Kasım 2023 21:46

01.11.2023 tarihinde Erzincan-İstanbul Havalimanı-İzmir güzergahına sahip bileti, diğer alıcılardan 5-6 gün sonra asker olduğum için daha yüksek bir fiyata, yaklaşık 4000 TL'ye satın aldım. Erzincan-İstanbul seferi esnasında sistemsel bir sorun nedeniyle uçağın içinde bekletildik ve 10-15 dakika gecikmeli kalkış yapıldı. İstanbul'a vardığımızda, 9 ile 11 saatleri arasındaki tüm seferlerin iptal edildiğini öğrendik. Uçuş iptalleri hakkında bilgiyi hiçbir zaman THY personelinden almadık; bunu ailemizden telefonla öğrendik. Uçaktan indikten sonra bagajlarımızı beklemeye başladık ve sistemsel bir sorun olduğu, bagajların 15-20 dakika içinde geleceği bilgisi verildi. Ancak beklememize rağmen bagajlar gelmedi. Uçakların durumu belirsizdi, bazı görevliler bagajımızın kaybolduğunu söyledi, bir sonraki uçuşun saatini ise kimse bilmiyordu. Konaklama ve yemek talep ettiğimizde, yemek kalmadığı ve otellerin dolu olduğu ifade edildi. Ailemiz, mevcut sistem sorunlarına rağmen uçuşumuzu 02.11.2023 tarihindeki 07.00 seferine ertelemeyi başardı. Sabahın erken saatlerine kadar banklarda oturarak ve kendi imkanlarımızla havalimanında vakit geçirmek zorunda kaldık. Yemek ve konaklama konusunda THY tarafından hiçbir yardım alamadık ve almak gibi bir niyetleri de görünmüyordu. Yaşanan bu durumun düzeltilmesini ve telafi edilmesini talep ediyorum. Böyle saygın bir şirketten beklenen hizmet standardının bu olduğuna inanamıyorum ve gerekli düzeltmelerin yapılmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Kürşat
22 Ekim 2023 12:13
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
07 Kasım 2023 13:02
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
03 Aralık 2023 00:59

Zeynep
28 Ocak 2024 15:28
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
07 Eylül 2023 14:39