08 Temmuz 2023 13:08

Türk Havayolları uçuşundan sonra büyük boy valizimi kırık olarak aldım. Bildirimde bulundum. Tutanak tutuldu. Bana 1 adet orta boy valiz vermeyi teklif ettiler. İhtiyacımı karşılamadığı için almadım. Tazminat değerlendirmesine fatura, fotoğraflar, muadil ürün bütün bilgileri verdim. Benden ürünü tamir ettirmemi veya yetkili kurumdan tamir edilemez raporu almamı söylediler. THY benim valizimi kırdı diye ben niye işimi gücümü bırakıp Tamirci Tamirci dolaşmak zorundayım. Ben taksiye binip havalimanına götürdüm sapasağlam teslim ettim. Uçaktan indiğimde teslim ettiğim gibi almak hakkım. Valizimin tamir ettirecekseniz evimden alır tamir ettirir geri getirirsiniz. Valizimin aynısından alır adresime gönderirsiniz veya parasını bana gönderirsiniz. Tamir ettir faturasını gönder demek büyük bir saygısızlık ve haksızlık.

13 Temmuz 2023 13:34
THY Kırık Bagaj Tazminatı

Kırılan parçanın fotoğrafını da ekliyorum bulabilirse THY yetkilileri aynısından adresime 1 adet göndermeniz yeterli tamir ücretini karşılamanızı filan istemiyorum.

19 Aralık 2023 09:40

Şikayet ile alakalı olarak THY 140 TL ödeme ile talebimi sonuçlandırdıklarını bildirdi. Ödeme için IBAN istediler. Bu hizmet bu kalite bu iletişim nedeniyle şirkete haksızlık yaptığımı düşündüm kendi kendimi kınıyorum ve 140 TL yi almadım benden 2 kahve içsinler max 2 kahve çıkıyor kusura bakmasınlar boy büyütüp ek yaparlarsa 2 kahve de çıkmayabilir. Afiyet olsun.

Yorumlar (5)

Okan

Merhaba, Pegasus şirketi bizim de bavulumuzun tekerini kırdı ve sizdeki tekerin aynısıydı bulamadık, siz bulabildiniz mi acaba?

Milana

Merhaba, Çin'den benzer bir tekerlek sipariş ettim, ancak hala bekliyorum ve gerçekten uyacağını umuyorum çünkü tüm internetten bulduğum tek şey bu

Milana

Merhaba aynı parçayı buldunuz mu? Bavulumda tamamen aynı tekerlek ve ek parça var ve onun yerine yenisini bulamıyorum

Okan

https://www.yefasaraciye.com/kategoriler.php Bu markaydı bizimkisi, sizin tekerler ile de uyumlu gibi istersen bir araştırın. Ben de buradan destek almaya çalışıyorum.

Okan

Merhaba, Pegasus şirketi bizim de aynı bavulumuzun tekerini kırdı ve aynısını bulamadık, siz bulabildiniz mi acaba?

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

THY Valiz Hasarında Tüketici Hakem Heyetiyle Tazminat Aldım

Tolga
08 Eylül 2023 20:39
THY Valiz Hasarında Tüketici Hakem Heyetiyle Tazminat Aldım
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Seval
03 Aralık 2023 10:37