Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

THY Kendi Sistem Sorunları Sebebi İle Mağdur Ediyor Ve Destek Vermiyor

THY Kendi Sistem Sorunları Sebebi İle Mağdur Ediyor Ve Destek Vermiyor
28 Şubat 2024 14:59

Türk Hava Yolları üzerinden alacağım bilete 3000 TL ödeyerek 15 Günlük fiyat sabitleme işlemi yaptırdım. 15 Günün sonunda biletin ödemesini gerçekleştirdikten sonra 3000 TL tarafıma iade olması şartı üzerine işlem yaptım. Ödeme işlemini yapmak için tanımlanan son süreden önce ödemeyi yapmaya çalıştığımda Error-BOS-172766 kodlu bir hata aldım. Farklı kartlarla ve farklı bilgisayarlarda denememe rağmen hep aynı hatayı aldım. THY müşteri hizmetlerini aradığımda bu konuda en ufak destek alamadım. Beni site üzerinden geri bildirim göndermeye yönlendirdiler fakat geri bildirimin geri dönüş süresi 7 gün gözükmekteydi. Aynı gün ödeme yapmazsam ön ödememin yanacağı gün nasıl 7 gün bekleyebilirim bunun ne kadar mantıksız bir durum olduğunu bildirsem de müşteri hizmetleri hiçbir yardımda bulunmadı. Sonuç olarak THY veremeyeceği bir hizmet için benden 3000 TL'yi haksız bir şekilde almış oldu ve müşteri hizmetlerini sürekli aramak zorunda kalarak çok fazla zaman kaybettim. Mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini istiyorum.

28 Şubat 2024 16:01

Fiyat sabitleme için verdikleri süre içerisinde sorunumun çözümü gerçekleşmediği için verdikleri süre dolmadan aynı uçuşu fiyat zammıyla beraber satın almak zorunda kaldım. Bilete ek olarak 421.42 TL ödedim ve 3000 TL fiyat sabitleme ücretim THY'de kaldı. 3421.42 TL'nin tarafıma ivedilikle iade edilmesini talep ediyorum. Aldığım yeni bilette hiçbir hata almadım bu durumda ilk biletin ödeme sırasında alınan hata kodu tamamen THY ile alakalıdır ve bu durum beni mağdur etmiştir.

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
23 Ekim 2024 22:43
THY İade Sürecinde Tutarsızlık Ve Mağduriyet
THY İade Sürecinde Tutarsızlık Ve Mağduriyet
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
08 Ağustos 2024 17:44

Aysel
04 Nisan 2024 14:18
thy-bilete-donmeyen-rezervasyon-icin-eft-iadesi-yapmiyor-2.pdf
thy-bilete-donmeyen-rezervasyon-icin-eft-iadesi-yapmiyor-1.pdf

Aydın
19 Mart 2024 06:42
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
26 Haziran 2025 15:33