THY İç Hat Uçuşlarda Glutensiz Ekmek Seçimi Yaptırılmaması Saçmalığı

Ceren
28 Aralık 2023 13:02

29 Aralık 2023 ve 2 Ocak 2024 tarihli İstanbul-Dalaman-İstanbul uçuşlarım için glutensiz ekmekli sandviç istediğimi bildirmek üzere Türk Hava Yolları müşteri hizmetlerini aradım. Zaten sürekli olarak uçan ve mecburen Türk Hava Yolları ile seyahat eden bir yolcu olarak sürekli bu şirketin müşteri hizmetlerini bir şekilde aramak zorunda kalıyorum. Asla çözüm sahibi bir havayolu değil. Gluten hassasiyetim olduğu için iç hatlarda verdikleri sandviçi glutensiz olarak talep etmek istedim. 4500 liralık bilete ikram olarak sadece ufak bir sandviç vermeleri başlı başına bir rezaletken, üstüne bir de iç hatlarda "yemek seçimi hizmeti olmadığı" söylendi. Gluten hassasiyeti olan, vejetaryen olan insanlar iç hatlarda aç kalsın yani bu mudur Türk Hava Yollarının verdiği hizmet anlayışı. Rakip firmalar 45 dakikalık uçuş için bile sayfalarca menü diziyor insanın önüne. Ama dünyanın en çok noktasına uçan havayolu "iç hatlarda yemek seçeneğimiz yok" demeye utanmıyor. Konu ile ilgili geri bildirim oluşturduğumda ise, bana telefonda verdikleri aynı cevabı ısıtıp yeniden önüme sunmak haricinde bir çözümleri de yok. Asla sorun çözmüyorlar. Böyle bir şirketin bir glutensiz ekmek bile temin edememesi bu bilet fiyatları ile kabul edilebilir bir şey değil. Ayrıca müşteri hizmetlerine oturttukları insan profili de içler acısı. Müşterileri tersleyen, tahammülsüz, çözüm odaklı olmakla alakası olmayan ve kaba insanlar. Bıktım Türk Hava Yollarının müşteri hizmetleri hattı çalışanları tarafından azarlanmaktan. Ş***isimli kendini bilmez müşteri hizmetleri çalışanı ile olan tatsız konuşmam bu şirket ile yaşadığım ilk sevimsiz olay değil. Maalesef son da olmuyor. Fiyatlar yükseldikçe, kalite düşüyor.

profile profile

Erçin sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Personel Saygısızlığı

Erçin
19 Şubat 2024 15:19
Tugce sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Uçuşta Yetersiz İkram Ve İlgisizlik Hayal Kırıklığı Yarattı

Tugce
03 Temmuz 2025 14:10
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
24 Nisan 2024 19:37

Cemil
09 Ağustos 2024 23:08
Ela sonuçtan hiç memnun değil

Ela
14 Ekim 2023 22:19