Narjes sonuçtan çok memnun

THY Hasarlı Bagaj T

Narjes
27 Kasım 2023 17:54

18 Ekim 2023 tarihinde THY ile İstanbul-İzmir uçuşum sırasında valizim hasar gördü. THY'ye bagaj aksaklığı bildiriminde bulundum ve faturalar, bagaj fişi, tutanak, hasar gören bagajın fotoğrafları dahil istenen tüm evrakları eksiksiz olarak teslim ettim. Ancak tazminat birimine yönlendirilen kaydım bir aydan fazla süredir inceleniyor ve en son 12 Kasım'da stok durumunu kontrol edip size dönüş yapacağız şeklinde bir mesaj aldım; fakat o günden sonra tarafınızdan herhangi bir geri dönüş alamadım. Çağrı merkezini aradığımda bilgi alamıyorum, yeni valizimin ne zaman gönderileceği ile ilgili bir tarih veremiyorlar, ilgili birime aktarmıyorlar ve tazminat birimi ile iletişim kurmuyorlar. Normalde 3-21 gün arasında çözülmesi gereken problem neredeyse iki ay olmuşken hala devam ediyor. 'Yoğunluktan kaynaklı olabilir' gibi kabul edilemez bir açıklama yapılıyor ve tazminat birimi ile iletişim kurulması imkansız gibi gözüküyor; ancak çağrı merkezi durumun aciliyetini belirttiklerini iddia ediyor, ancak herhangi bir gelişme yaşanmıyor.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Ece
24 Kasım 2023 13:44
Rojda sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçuşu Sonrası Valiz Hasarı Ve İletişimsizlik

Rojda
15 Nisan 16:54
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
14 Aralık 2023 14:12

Oğuzhan
06 Kasım 2023 16:17
THY Bagajımı Kırık Teslim Aldım
THY Bagajımı Kırık Teslim Aldım
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
22 Ocak 2024 18:46