Asli sonuçtan hiç memnun değil

Asli
13 Kasım 2023 17:41

Türk Hava Yolları'ndan ücret karşılığı gidiş dönüş uçak bileti satın aldım. ( Ödül bilet almadım ) Devamlı uçan bir Elite segmentinde olan bir müşterisi olarak mil programına fazlasıyla hakimim. Enteresan bir şekilde gidiş seferimde kazanmam gereken statü+Bonus millerim yüklendi ancak dönüş seferinde yüklenmedi. Dönüş seferini sonradan işlemeye çalıştığımda sistem hatası verdi. Geri bildirim kaydı açmak durumunda kaldım ve aldığım yanıt uçağın o sefere özel kiralanması sebebiyle, Charter olarak belirtildiği için mil kazanımının mümkün olmadığı. İtiraz ettim ve tekrar değerlendirilmesini istedim ancak aynı cevabı aldım ve daha fazla açıklama gelmedi ekiplerinden. Ben sonuç olarak THY'den bilet alıp uçuyorum, mil kazanmayı bekliyorum, ancak içsel organizasyon sebeplerinden ötürü ücretimin karşılığını tam alamıyorum. Bu kabul edilebilir bir şey değil, vazgeçme hakkım olsaydı o zaman. Bunu bilseydim THY den bilet almazdım başta. Ben gayet normal bir TK seferi ile döndüm, müşteri olarak durumun düzeltilmesini bekliyorum. Talep ettim ancak 2 kez olumsuz dönüş aldım.

Hasan

Batuhan
02 Eylül 2024 13:50

Hüseyin
16 Temmuz 2023 15:23
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

THY Business Bilet Mağduriyeti

Bülent