Sema sonuçtan hiç memnun değil

THY Bilgisiz Yetersiz Personel İle Sınıfta Kaldı

Sema
13 Kasım 2023 19:49

Türk Hava Yolları

11 Kasım 2023 tarihinde saat 13:15'te Kastamonu-İstanbul Havalimanı uçuşunda olumsuz hava koşulları nedeniyle yaklaşık 2 saat havada kaldık. Uzun süre sallanan uçak nedeniyle 14. sırada oturan yaşlı bir kadına müdahale ederek, rahatsızlanan yolcuyu teskin etmeye çalıştım. Seslendim, sonunda bir hostes geldi ancak çok genç ve bilgisizdi. Rahatsızlanan yolcuya sadece 'Kullandığınız ilaç var mı?' gibi sorular sordu. Kolonyalı mendil ve peçete vererek yolcuyu ben sakinleştirdim. Hostes yan koltuğa oturup beni izledi. Sonra 16F'de oturan bir yolcu da rahatsızlandı. Uçak küçük ve aşırı sallanıyordu. Ona da peçete ve kolonyalı mendil vererek yardımcı oldum. Bu sırada ön sıralarda itiraz eden bir yolcuya hostesin yanıtı çok ilginçti: 'Dışarıda hava koşulları çok kötü, görmüyor musunuz?' dedi. İçimden 'Aç pencereyi de görelim' dedim, oysa kaç bin feet yükseklikteydik. Oysaki hostes, 'Olumsuz hava koşulları nedeniyle...' diyerek rahatsız olan yolcuları sakinleştirebilirdi.

THY bu durumda yetersiz kaldı. Bilgisi ve tecrübesi yetersiz personel ile çalışıyor.

Sema Ö***

Kaju
19 Temmuz 2023 23:53
THY Uçuşumuza İzin Vermedi " Eziyet" Çektirdi!
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Mine
22 Kasım 2023 23:02
THY ve Çalışanlarının Kalitesi 😞
Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
06 Şubat 2024 14:22
Samara sonuçtan hiç memnun değil

Samara
23 Haziran 2024 08:20
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
15 Şubat 2024 15:04