Hasret sonuçtan hiç memnun değil

THY Bagaj Aksaklık Bebek Arabam

30 Kasım 2023 11:29

10 Ekim 2023 tarihinde THY Antalya-İstanbul uçuşunu gerçekleştirdim. Valizim kırıldığı için hemen yenisini temin ettiler. Kapıdan çıktıktan sonra bebek arabamın tentesinin patladığını ve parlak kısmında sert bir cisimle vurulmuş olabileceğini düşündüğüm çizikler olduğunu fark ettim. Hemen online rapor oluşturdum ancak bana gelen e-postada, havalimanından ayrılmadan önce rapor oluşturmam gerektiği belirtildi. Ancak ben oradayken hasarı fark edemedim. Çıkış yaptıktan sonra fark ettiğimde geri döndüğümde, bir daha kapıdan geçemeyeceğim söylendi ve 7 gün içinde online rapor oluşturabileceğim ifade edildi. Ben de hemen aynı saat içerisinde rapor oluşturdum. THY'den yaptıkları hasarın arkasında durmalarını ve tazminatımı ödemelerini talep ediyorum. Bebek arabasıyla dışarı çıkmaktan utanıyorum; 2 ay oldu. Tazminatımın ödenmesini arz ederim.

30 Kasım 2023 11:09
THY Bagaj Aksaklık Bebek Arabam

Parlak kısmını sert bir cisimle vurmuşlar başka türlü böyle olması imkansız lütfen zararımı karşılayın hava limanında rapor oluşturmadığım tazminat ödemeyeceğiniz anlamına gelmez 7 is günü içinde online üzerinden rapor oluşturma hakkım var raporu oluşturduğum tarih de iniş saatimle aynı bunu da göz önünde bulundurmanız gerek

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

THY Valiz Hasarında Tüketici Hakem Heyetiyle Tazminat Aldım

Tolga
08 Eylül 2023 20:39
THY Valiz Hasarında Tüketici Hakem Heyetiyle Tazminat Aldım
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
14 Aralık 2023 14:12
Aybars sonuçtan hiç memnun değil

Aybars
07 Temmuz 2023 17:17
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
17 Temmuz 2023 23:30