Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Teknoraks HP Victus 16 Ayıplı Mal Satışı

20 Ağustos 2024 14:40

Teknosa üzerinden 2306209952 sipariş numarasıyla aldığım HP Victus 16 model dizüstü bilgisayar aldığım gibi donma ve kasılma problemiyle geldi. Ürünü iade için Teknosa'ya teslim ettim, satıcısının Teknoraks olduğunu ve onunla iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Teknoraks, ürünün kutusu olmadığı için iade alamayacağını söylüyor. 38.000 ₺'ye aldığım dizüstü bilgisayara 50 ₺ değeri olmayan kutuyu bahane ederek ayıplı mal satma yüzsüzlüğünü gösteriyorlar. Teknosa da hiçbir şekilde sorumluluk almıyor.

20 Ağustos 2024 15:21 (Şikayetten 41 dakika sonra)
20 Ağustos 2024 17:22

Kopyala yapıştır yapmaktan başka bir hizmet sunmayarak yaptığınız hizmet kalitesini çok iyi gösteriyorsunuz zaten

20 Ağustos 2024 17:51

Teknosa rezilliği son sürat devam ediyor. Bugün şikayetimi yazdıktan Teknosa caffrefoursa şubesinden arandım dün iade için teslim ettiğim diz üstü bilgisayar için kutu olmadığından dolayı işlem yapmayacaklarını ve gelip bilgisayarı teslim almamı söylediler bende bir başvuru yaptığımı ve bu red işlemini bana yazılı olarak da sunmalarını istedim ama şubeden aldığım cevap gelip bilgisayarını alıyorsan al almıyorsan alma sen bilirsim biz iade işlemini yapmayacağız yönünde oldu. Şikayet vara yazdıktan sonra müşterinin mağduriyetini gidermek yerine dahada mağdur etmeye çalışmakta böyle bir markaya çok yakışıyor

Bilgehan sonuçtan hiç memnun değil

Bilgehan
27 Haziran 2024 15:35
Teknosa HP Victus. Kusurlu Ürün Ücret İade Yapılmaması.
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
15 Eylül 2025 12:03
stokta-gorunen-urunu-siparis-ettim-ama-iptal-edildi-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-1.jpg
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
25 Eylül 2023 19:44
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
09 Ekim 2023 09:59
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Şahin
10 Nisan 2025 18:45