Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa- Dükkan 35 İş Birliği

03 Haziran 2024 20:53

Teknosa web sitesinden dükkan 35 denilen satıcıdan 20 Mart 2024 tarihinde Philips marka aldım. Bir üst modelini almak istedim. Paket açıldı diye 8 gün içerisinde gönderdiğim ürünü almadı. Şu an da kargoda serviste dolaşırken kırıldı. Ürünüm hala da elimde değil. Teknosa da bu konuda hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. 3 ay geçti ben taksitlerini ödedim ama ürün elimde yok. Bana da verilen kesin bir cevap yok.

03 Haziran 2024 20:56 (Şikayetten 2 dakika sonra)
03 Haziran 2024 21:40

Söylediğiniz Teknosa müşteri hizmetleri numarasını 2,5 aydır arıyorum. Cevap vermiyorlar. Sürekli söylenen yetkili kişiye mail atıyoruz en kısa sürede cevap vereceğiz deniyor. Ama cevap yok. O yüzden bu cümlelerinize inanmıyorum. Hukuki işlemleri başlatacağım. Şu an ürünüm Akasya Teknosa da kırık bir şekilde duruyor. Oradaki yetkilide bunu teyit etti. Ben taksitleri bitirdim. Elimde ürün yok

04 Haziran 2024 22:21

Bir gün geçmesine rağmen bana sadece mesaj ile geri dönüş yapıldı. Yani telefonda yapılanın aynısını yapıyorsunuz. İnceleniyor geri dönüş yapılacak deniyor. Aynı cümleler... Teknosa gibi büyük bir firma neredeyse 3 ay olan sorunuma çözüm bulamadı ya da bulmak istemiyor

05 Haziran 2024 12:47

Evet üçüncü gün hala Teknosa ve Dükkan 35 bir cevap yok

05 Haziran 2024 18:08

Şimdi müşteri hizmetlerini aradım. Rabia hanım dedi ki şu an ürününüz incelemede size en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır. Ben bu cümleleri 25 Mart tan beri bana geri dönüş yapılacak. Kafayı yedirtecekler bana bu nasıl rezil bir durumdur anlayamadım. Bu kadar zor mu cevap vermek. Bu hafta içi aradığım müşsyeri hizmetlerindeki elemen da bana ürününüz ücretsiz şekilde tamir edilip size verilecek dedi. Sağlan verdiğim ürünü kırıyorlar bir de çok büyük iyilik yapmış gibi tamir edip bana vereceklermiş. Ben paramın iadesini istiyorum ve bu parayı sizden hukuk yoluyla akacağım inşallah

Adem sonuçtan memnun değil

23 Ocak 2024 13:54
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
10 Kasım 2023 18:41
Emre sonuçtan memnun

16 Aralık 2024 12:03
"Süreç uzadı ama iade oldu. Teşekkürler..."
Teknosa'dan Alınan Hasarlı Philips TV'nin İade Süreci Sorunu

Burak
26 Ocak 2024 14:17
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
17 Ekim 2024 16:39