Teknosa Ayıplı Ürün Satıp İade Almıyor.

Teknosa Ayıplı Ürün Satıp İade Almıyor.
13 Mayıs 2024 11:29723

Sakarya cadde54 Teknosa Firmasından Philips homerun 7000 Serisi Aqua XU7100 kodlu çöp Torbalı robot süpürgeyi 12 Nisan tarihinde satın aldım.
Akşam evde ilk çalıştırmamızda ürün çalışmadı. Bomboş salon ortası olmasına rağmen önünde nesne algılandı diyerek çalışmayı durdurdu. Kocaman koliyi yüklenip 20 km öteden satın aldığım mağazaya götürüp Teknosa mağazasına bıraktım. Ertesi gün kamera önünde tırnak varmış biz onu servise götürmeden düzelttik dediler ve alıp getirdim. 1 hafta içerisinde ürünün motoru çok yüksek sesle bağırmaya başladı ve çalışmadı. Kocaman koliyi tekrar yüklenip Teknosa mağazasına götürdüğümde bize getirmeyin Philips servisi olan Taç elektronik'e götürün dediler. Kocaman koliyi bir de alıp oraya taşıdım. 26.000 TL ödeyerek sıfır aldığım ürün ilk gün çalışmadı. 1 hafta sonra motoru bozuldu. Ayıplı kusurlu olarak satılan bu ürünü bir de Teknosa iade almıyor. Ben X bir alışveriş sitesinden alsam keyfi olarak bile iade edebilme hakkına sahip iken Teknosa sattığı ayıplı ürünü iade almayı red ediyor. Topu Philips tarafına atıyor. Onlar iade formu yazsın diyorlar. Philips tarafı neden ücret iade formu yazsın ki? Ürünü satılmış olsun diye değişim formu yazar en fazla. Teknosa'yı ayıplı ürün sattığı için kınıyorum. Ek olarak Tüketici Mahkemesi'ne de kendilerini vereceğim.

22 Mayıs 2024 09:56

Teknosa Şikayetvar tarafı ile ilgilenen müşteri temsilcisi irem hanım iade sorunumu çözeceğini belirtti ama tarafımla iletişime geçmiyor. Teknosa müşteri hizmetleri de kendisine bağlamıyor talep numarası yok diye. Bu anlamsız prosedürün çözülmesini istiyorum. İade işlemimi gerçekleştiremiyorum.

13 Mayıs 2024 11:34 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Teknosa’yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizin çözümlenmesi için gerekli incelemelerimizi yapmaya başladık. Memnuniyetinizi sağlayabilmek için çözüm önerilerimizle sizi en kısa sürede arayacağız. İyi günler dileriz. Teknosa

Yunus
13 Mayıs 2024 16:04

Merhaba, aşağıda ki görselde de göreceğiniz üzere Philips tarafı ürünün iade işleminin satıcı firma tarafından yapıldığını belirtmektedir. Ancak Teknosa tarafı olarak sizler hala beni Philips ten iade formu gelmeli şeklinde yanlış yönlendiriyorsunuz.

14 Mayıs 2024 17:07

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili geri bildiriminizi hassasiyetle değerlendirdik. Çözüm süreci ile ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Teknosa için memnuniyetinizin her zaman ön plandadır. Sonuçlanmış talebiniz ile ilgili bugün SMS ile ilettiğimiz anketimize katılmanızdan mutluluk duyacağız. İyi günler dileriz. Teknosa

Yunus
20 Mayıs 2024 14:50

Sayın Teknosa Şikayetvar bölümü müşteri temsilcisi irem hanım, bana müşteri hizmetlerinden direk adım ile bağlanabilirsiniz dediniz ama hiçbir şekilde size aktarmıyorlar. Servis raporu çıktı ben gereksiz yere bekleyip zaman kaybediyorum. Bir an önce yardımcı olunmasını rica ederim.

Teknosa Philips 3000 Series Aqua Islak Ve Kuru Robot Süpürge Hata Bildirimleri

12 Ocak 2024 11:33447

4 gün önce Philips 3000 Series Aqua Islak Ve Kuru Robot Süpürge aldım. Dün akşam kullanırken sürekli hata vermeye başlad...

23 Ağustos 2024 13:372.101

08/07/2024 tarihinde Ankara Mamak ilçesinde bulunan Nata Vega alışveriş merkezinde olan Teknosa mağazasından aldığım Phi...

3 Mayıs 2024 11:49882

"Teknosa adına bizimle ilgilenen müşteri temsilcisine teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Teknosa Eskişehir Özdilek Şube Açılmış Ürün Sattı Ve Değişimi Reddetti!

Teknosa EskişehirÖzdilek Şube Açılmış Ürün Sattı Ve Değişimi Reddetti!

Ali

Hatice
Teknosa Roborox Curvx Robot Süpürge Arızası

Teknosa RoboroxCurvx Robot Süpürge Arızası

Seher
Teknosa Çaycı Değişim Süreci!

Teknosa ÇaycıDeğişim Süreci!

Fatih
Teknosa Arızalı Ürün Sattı!

Teknosa ArızalıÜrün Sattı!

Ademm