Behiye sonuçtan çok memnun

Teka Ocak Camı Çatlağı Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Teka Ocak Camı Çatlağı Ve Yetersiz Servis Hizmeti
06 Kasım 2024 21:13
Behiye'nin Teşekkür Mesajı
“Sorununla ilgilenip problemi giderdiniz için teşekkür ederim.”

Teka ocağımın cam kısmı görseldeki gibi çatladı. Müşteri hizmetlerini aradım ve bizden görsel istediler. Görselle birlikte ocağın modelini ve serisini de gönderdim. Bana yedek parçanın olmadığını söylediler. Sipariş vereceklermiş fiyat ondan sonra çıkacakmış. Bu da yetmediği gibi servisimizi göndereceğiz inceleme yapacak servis ücreti ödeyeceksiniz dediler. Bu hiç profesyonelce değil. Satılan ürünün yedek parçası nasıl ellerinde olmaz. Bütün bilgileri vermeme rağmen servisi yönlendiriyorsunuz ve servis iki fotoğraf çekip gitti. Ben o fotoğrafları çekip göndermiştim. Teka pişmanlık oldu bana. Sorunun acilen çözülmesini istiyorum. Böyle kurumsal bir firma olamaz. İki haftadır çatlak ocakla duruyoruz. Böyle mi ürünlerinin arkasında duruyorlar.

07 Kasım 2024 09:22 (Şikayetten 12 saat sonra)
07 Kasım 2024 09:57
08 Kasım 2024 11:20

Zaman geçmeden dönüş yaptılar. Ürünün parçası varmış ve siparişi oluşturduklarını söylediler. Teşekkür ederim.

23 Kasım 2024 13:27

Ürünü getirip kurdular. Sipariş görüşmesinde fiyat bilgisini de alabildim. Sorunsuz halledildi.

23 Kasım 2024 13:28

Sorununla ilgilenip problemi giderdiniz için teşekkür ederim.

Mitat sonuçtan memnun

Mitat
10 Ekim 2024 11:45
"Mağduriyetimi geçte olsa giderildiği için teşekkür ederim"
Teka Ankastre Set Camı Patladı, 43 Gündür Bekliyoruz!
Diba sonuçtan çok memnun

Diba
09 Temmuz 2024 14:14
"Teka yetkili servisten Zubeyde hanım bana ulaştı, kırılan camı ücretsiz değiştireceklerini belirtti, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetli ilerledikleri ve mağduriyetimi giderecekleri için teşekkür ederim, ayrıca ilgisinden sıcaklığından dolayı kendisine ayrıca teşekkür ederim"
Teka Servis Ocağımı Kırdı
Ayten sonuçtan çok memnun

Teka Elektrikli Ocak Sorunu

Ayten
24 Haziran 2024 13:18
"Şikayetim üzerine 15 günlük bir süreçte problemim çözüldü. Teşekkürler..."
Teka Elektrikli Ocak Sorunu

Nazli
07 Kasım 2024 15:14
Eylül sonuçtan çok memnun

Eylül
01 Mart 2024 16:27
"Zübeyde Hanım'a ilgisi için teşekkür ederim."
Teka Kategorileri