Kübra sonuçtan memnun

23 Ağustos 2024 20:04

Teka granit evye çatlağı

Teka granit evyemi 1 senedir kullanıyorum. Geçtiğimiz günlerde lavabonun altına su sızdırdığı fark ettim çatlamış bu kadar kısa sürede çatlamış olabilmesine ihtimal vermedim daha sonra alttan fotoğraflarını çektim üstten belli olan bir görüntü yoktu fakat paralel şekilde çatlamış. Seri numarasını paylaşmış olduğum evyem ile ilgili Teka'nın çözüm sunmasını bekliyorum

24 Ağustos 2024 07:59 (Şikayetten 11 saat sonra)
29 Ağustos 2024 17:43

Mesajınız için teşekkür ederim kendileri ile görüştüm, henüz destek ile ilgili konu askıda kaldı, destek için Zübeyde hanımdan dönüş bekliyorum. Dönüşlerini bekliyorum

04 Eylül 2024 18:57
Teka Granit Evye Kısa Sürede Çatladı Ve Su Sızdırıyor

Günlerdir çözüm sunulması için sabırla bekliyorum bugün tarafıma mail olarak gelen mail dönüşlerini istedim ve gelen mail “ Kübra Hanım Merhaba, Teka marka evyenizde meydana gelen çatlama ile ilgili faturanız incelenmiştir. Ürünün Nisan 2024 yılında garantisi bittiği için garantili olarak maalesef işlem yapılması mümkün değildir. Samimiyetinize inanarak kullanmanızın üzerinden 1 yıl geçmediği varsayılarak bir talep oluşturuldu ancak henüz olumlu bir yanıt gelmemiştir. Tarafınıza dönüş sağlanacaktır, bilginize. “ Teka yetkili servisin cevabı. Şöyle ki çözümsüzlük içinde çözüm. Müşteri memnuniyeti adı altında sundukları tek çözüm olmamıştır. Sigorta şirketine sunmak için belge olarak tarafıma bu cevap gönderilmiştir

10 Eylül 2024 17:56

Hiçbir çözüm sunulmadı sadece beklemem rica edildi üretim kaynaklı yaşadığım bu sorunda Teka asla markasının arkasında duramamıştır. 5 yıl boyunca Franke granit evye kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Tercihinizi yaparken sevgili tüketiciler satış sonrasında servis desteği alabileceğiniz markaları seçmeniz çok önemli. Teka bu konuda sınıfta kaldı

Esma sonuçtan çok memnun

Esma
10 Eylül 2024 16:40
"Sorunum çözüldü temizleyici göndereceklerini dile getirdiler. Marka ve temsilcilerine teşekkürlerimi iletiyorum"
Teka Kategorileri