23 Ağustos 2024 20:045.066

Teka granit evye çatlağı

Teka granit evyemi 1 senedir kullanıyorum. Geçtiğimiz günlerde lavabonun altına su sızdırdığı fark ettim çatlamış bu kadar kısa sürede çatlamış olabilmesine ihtimal vermedim daha sonra alttan fotoğraflarını çektim üstten belli olan bir görüntü yoktu fakat paralel şekilde çatlamış. Seri numarasını paylaşmış olduğum evyem ile ilgili Teka'nın çözüm sunmasını bekliyorum

24 Ağustos 2024 07:59 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sn. Kübra H. Şikayetiniz bizim için son derece önemlidir. Mümkün olan en kısa sürede yardımcı olabilmek için sizinle iletişime geçilecektir. Siz de arayıp bilgi almak isterseniz hafta içi mesai saatlerinde (09.00-18.00) ve Cumartesi günleri saat 13.00'e kadar bizimle irtibat kurabilirsiniz. Dilerseniz, sayfamızdaki iletişim formunu doldurarak şikayetinizi yazabilirsiniz. Ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, uzun yıllar, sağlıkla kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla. Teka Müşteri Hizmetleri

29 Ağustos 2024 17:43

Mesajınız için teşekkür ederim kendileri ile görüştüm, henüz destek ile ilgili konu askıda kaldı, destek için Zübeyde hanımdan dönüş bekliyorum. Dönüşlerini bekliyorum

4 Eylül 2024 18:57

Günlerdir çözüm sunulması için sabırla bekliyorum bugün tarafıma mail olarak gelen mail dönüşlerini istedim ve gelen mail “ Kübra Hanım Merhaba, Teka marka evyenizde meydana gelen çatlama ile ilgili faturanız incelenmiştir. Ürünün Nisan 2024 yılında garantisi bittiği için garantili olarak maalesef işlem yapılması mümkün değildir. Samimiyetinize inanarak kullanmanızın üzerinden 1 yıl geçmediği varsayılarak bir talep oluşturuldu ancak henüz olumlu bir yanıt gelmemiştir. Tarafınıza dönüş sağlanacaktır, bilginize. “ Teka yetkili servisin cevabı. Şöyle ki çözümsüzlük içinde çözüm. Müşteri memnuniyeti adı altında sundukları tek çözüm olmamıştır. Sigorta şirketine sunmak için belge olarak tarafıma bu cevap gönderilmiştir

10 Eylül 2024 17:56

Hiçbir çözüm sunulmadı sadece beklemem rica edildi üretim kaynaklı yaşadığım bu sorunda Teka asla markasının arkasında duramamıştır. 5 yıl boyunca Franke granit evye kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Tercihinizi yaparken sevgili tüketiciler satış sonrasında servis desteği alabileceğiniz markaları seçmeniz çok önemli. Teka bu konuda sınıfta kaldı

Esma
Esma
10 Eylül 2024 16:405.579

"Sorunum çözüldü temizleyici göndereceklerini dile getirdiler. Marka ve temsilcilerine teşekkürlerimi iletiyorum"

Yeni Evdeki Teka Evyede Delik Ve Paslanma Sorunu Büyüyor

Pınar
Pınar
22 Ağustos 2025 09:581.922

"Ürün hakkında yaşadığımız olumsuzluktan dolayı tekrar değerlendirip mağdur edilmediğimiz için teşekkür ederim"

Yeni Evdeki Teka Evyede Delik Ve Paslanma Sorunu Büyüyor

Tümünü Gör
Teka Evye Pişmanlığı

Teka Evye Pişmanlığı

Senay
Teka Evye Süzgeç Vidası

Teka Evye SüzgeçVidası

Fatih
Teka Evye Süzgeç Civatası!

Teka Evye SüzgeçCivatası!

Ümit
Teka Evyenin İlk Kullanımda Acayip Rahatsız Edici Bir Şekilde Lekelenmesi!

Teka Evyenin İlkKullanımda Acayip Rahatsız Edici Bir Şekilde Lekelenmesi!

Özlem
Teka Lavaboda Üst Taşmalık Aparat Ve Hortumu Yok