Teka Bulaşık Makinesi: Paslanma Ve Dayanıksız Sepetler!

Teka Bulaşık Makinesi: Paslanma Ve Dayanıksız Sepetler!
28 Aralık 2024 14:38600
Nihat'ın Teşekkür Mesajı
Marka temsilcileri hızlıca benimle iletişime geçtiler ve sepetimi ücretsiz bir şekilde değiştireceklerini dile getirdiler yaklaşımları için çok çok teşekkür ediyorum🙏

Teka markasına olan güven nedeniyle oturduğumuz sitede DW1 603 fı model bulaşık makinesi tercih edilmiş. Ancak, makinenin alt ve üst sepetlerinde aşırı derecede paslanma oluştuğunu görünce hayal kırıklığına uğradık. Bu paslanma, yalnızca estetik açıdan kötü görünmekle kalmıyor, aynı zamanda bulaşıkların hijyenini de tehlikeye atıyor.

Bizim için asıl şaşırtıcı olan, Teka gibi güvenilir bir markanın bu sepetleri paslanmaz malzemeden üretmemiş olması. Aynı zamanda sepetleri iterken tekerleklerden de kaynaklı sepetler kayıyor, hiç sağlam değil. Ürün fiyatlarına baktığımızda bu durum daha da şaşırtıcı hale geliyor. Yeni bir sepet almayı araştırdığımızda ise, sepetlerin fiyatının neredeyse cihazın fiyatına eşdeğer olduğunu fark ettik. Böyle bir durum, tüketiciye kesinlikle adil bir yaklaşım değil.

28 Aralık 2024 18:12 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sn. Nihat P. Bulaşık makinenizin sepetindeki paslanmadan dolayı mümkün olan en kısa sürede hizmet vermek için sizinle iletişime geçilecektir. Size verilecek özel hizmet için hafta içi mesai saatleri içerisinde (09.00-18.00) ve Cumartesi günleri saat 13.00'e kadar bizimle irtibat kurmanızı önemle rica ederiz. Dilerseniz, sayfamızdaki iletişim formunu doldurarak şikayetinizi yazabilirsiniz. Ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, uzun yıllar, sağlıkla kullanmanızı dileriz. Sayılarımızla. Teka Müşteri Hizmetleri

30 Aralık 2024 13:53

Emre
Emre
4 Kasım 2024 15:57417

"Yaşamış olduğum sorunu hızlı ve çözüm odaklı bir şekilde ele aldığınız için teşekkür ederim. Müşteri memnuniyetine verdiğiniz değer gerçekten takdire şayan. Çözüm sürecindeki nazik ve profesyonel yaklaşımınız için ayrıca minnettarım."

Teka DW605S Bulaşık Makinesi Sepetlerin Paslanarak Kırılması Sorunu

Başak
Başak
29 Ağustos 2023 08:571.090

"İlginiz için teşekkür ederim. Bir hafta gibi bir süreç içerisinde sorunum takip edilerek çözüldü."

1 Yorum

Teka Bulaşık Sepeti Çürüyüp Parçalanıyor

14 Temmuz 2023 05:17999

"Detaylı bir şekilde ilgilenip sorunun giderilmesinde büyük emeği olan Zübeyde hanıma çok teşekkür ediyorum. Sayesinde problem çözüldü. 😊"

7 Eylül 2025 12:01841

"Teşekkürler"

Tümünü Gör
Teka A DW 605 S Model Bulaşık Makinesi Paslanma Sorunu!

Teka A DW 605 SModel Bulaşık Makinesi Paslanma Sorunu!

Şahin
Teka Ankastre Bulaşık Makinem Altından Su Akıtıyor!

Teka AnkastreBulaşık Makinem Altından Su Akıtıyor!

Elif
Teka Bulaşık Makine Sepetinde Paslanma Ve Yüksek Değişim Ücreti Mağduriyeti!

Teka BulaşıkMakine Sepetinde Paslanma Ve Yüksek Değişim Ücreti Mağduriyeti!

Alperen
Teka Acil Sıkıntımızı Giderin Lütfen!

Teka AcilSıkıntımızı Giderin Lütfen!

Fazilet
Teka Bulaşık Makinesi Paslanması!

Teka BulaşıkMakinesi Paslanması!

Özge