Esra sonuçtan çok memnun

25 Ekim 2024 00:49
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Tamir edildi. % 10 indirim uygulandı. Teşekkür ederim.”

Teka ankastre Fırınım aylardır bozuk. Gelip bakan bile olmadı. Teknik servis çok kötü. Zaten davlumbaz motoru bozuk çıktı değiştiler verim alamadım.
Şimdi de fırın ile ilgilenen yok. Arıza bildirdik aylar oldu. Parça gelecek dendi yurt dışından hala gelecek. Bu markayı bozulunca çöpe atın.

25 Ekim 2024 09:27 (Şikayetten 8 saat sonra)
30 Ekim 2024 19:43
Teka Ankastre Fırın Ve Davlumbaz Sorunları Çözülmüyor

Şikayet yayınlandıktan sonra birkaç kez arandık. İlgileneceklerini söylediler. Yedek parça bekledik. 30 Ekim saat 18.30 da teknik servis gönderilen parça ile geldi. Ücret olarak 3.500 TL istendi kabul etmiştik fakat gelen yedek parça ikinci el çıktı. Resmini çektik çizik içinde daha önce kullanılmış. Müşteri hizmetleri ile görüştük, 2. El parça olduğunu bilmediklerini söyledi. Eski olan yedek parçayı geri gönderdik. Benim bozulan parça bile bundan yeni yani. Kullanılmış parçanın tekrar bozulmayacağını nereden bileyim. Sonuçta kullanılmış. Teknik servisin de suçu yok genel merkez ne göndermişse onu getirmiş anlıyoruz. Arandığımız zaman eski parça göndereceğini söyleselerdi baştan kabul etmezdik. Süreç uzayacak galiba. Aldığımıza pişman olduk.

31 Ekim 2024 00:06

Gelen parça bu. Eski kullanılmış.

01 Kasım 2024 20:04

Tamir edildi. % 10 indirim uygulandı. Teşekkür ederim.

Huseyin sonuçtan memnun

Huseyin
26 Şubat 2025 11:25
"Başta Zübeyde Hanım olmak üzere tüm Teka yetkililerine teşekkür ederim."
Teka Ankastre Fırın Tamirinde Hayal Kırıklığı
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Semra
19 Eylül 2023 19:24
Nigar sonuçtan çok memnun

Nigar
22 Mart 2025 13:43
"Zübeyde hanıma hızlı dönüş ve problem çözümü için teşekkür ederim."
Özkan sonuçtan çok memnun

Özkan
01 Eylül 2023 10:49
"Yurt dışından gelen malzemeler için bekledik onun dışında müşteri hizmetleri görevlileri gerekli hassasiyeti göstererek sorunu çözdüler. Teşekkür ederim"

Aslı
18 Mayıs 2024 11:57