Tefal X-Plorer Serie 75 Çalışmıyor, Çevrimdışı Gözüküyor

Barış
25 Şubat 2024 12:49

Tefal X-plorer S75 robot süpürgem hareket etmiyor, komut almıyor. Uygulamadan girdiğimde "çevrimdışı" yazıyor. Uygulamadan herhangi bir komut veremiyorum. Üzerindeki tuştan çalıştırdığımda motor sesi var ama şarj yuvasından çıkmıyor. Bir gün öncesinde gayet güzel çalışıyordu sıkıntısı yoktu ama ertesi gün çalıştırdım çalışmıyor motor sesi var ama hareket yok.

25 Şubat 2024 13:18 (Şikayetten 29 dakika sonra)

25 Şubat 2024 15:30

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Damakta

İyi günler sorunuzu çözüldü acaba aynı problemi bende yaşıyorum şu an. Başka motor sesi çıkarıyordu şimdi hiç ses çıkarmıyor yuvasından da çıkmıyor. Hatta haritada da görünmüyor

İdris
15 Haziran 2023 22:55