Güzin sonucu yetersiz buldu

Tefal Seramik Tava Hızlı Deformasyon!

Tefal Seramik Tava Hızlı Deformasyon!
01 Eylül 2024 19:42

Tefal Ceramic Renew tavamın tabanında çok kısa sürede çizik diyemeyeceğim şekilde oyuklar oluştu. Her zaman elde yıkayarak ve tahta kaşık dahi kullanmadan sadece silikon kaşıkla kullandığım halde neden böyle oyuklar oluştuğunu anlayamadım. Servise gitti geldi, tabi ki kullanıcı hatası diyerek ürünün arkasında duran olmadı. Ben bu ürün için ücret iadesi talep etmekteyim. Çünkü kalitesinden şüphe duyulacak bir ürün olduğunu düşünüyorum. Kullanıcı hatası olduğunu asla kabul etmiyorum.

02 Eylül 2024 08:51 (Şikayetten 13 saat sonra)

09 Eylül 2024 15:36
10 Eylül 2024 10:35

Sorun talep ettiğim şekilde çözülmese de farklı bir çözüm önerisi ile mağduriyetim kısmen giderilmeye çalışıldı.

10 Eylül 2024 10:39

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Harika sonuçtan hiç memnun değil

Harika

Eray sonuçtan memnun değil

Eray
06 Mart 2025 15:38
Tefal Tava: Beklenmedik Çizikler Ve Kalite Sorunu
Farah sonuçtan hiç memnun değil

Farah
28 Mart 2025 13:34