Tefal Kazanlı Ütü Sapında Isınma Var

Tefal Kazanlı Ütü Sapında Isınma Var
Sima
12 Haziran 2024 23:161.200

Tefal buhar kazanlı ütünün sapında aşırı ısınma var, ne yapacağımı bilmiyorum. Bir iki gömlek ütülemeden sonra ütüyü tutamaz hale geliyorum. Bu neden oluyor, gittikçe artıyor mu? Benzer şikayetleri internette araştırırken gördüm. Sanırım bu, Tefal'in genel bir sorunu.

13 Haziran 2024 09:06 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetvar.com üzerinden paylaştığınız konu hakkında, Groupe Seb Müşteri İletişim Merkezi olarak sizlerle iletişime geçilerek gerekli yönlendirmeler tarafımızdan yapılmıştır. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Necat
Necat
30 Eylül 2025 20:41

Sonuç nedir peki? Ben de Tefal aldım aynı sorun, neden ısınıyor bunun nedeni ve çözümü nedir? Bununla alakalı bir çözüm önerisini neden yazmadınız acaba Sn. Tefal yetkilileri?

Tefal Az Buhar Olması

Yeter
9 Aralık 2023 16:561.372

Tefal buhar kazanlı ütü aldım çeyizime, yeni kullanmaya başladım. Tüm reklamlarda, mağazalarda ve kutusunda üç kat daha ...

Tefal Az Buhar Olması

Tümünü Gör
Bir Aylık Olmayan Tefal Buhar Kazanlı Ütüdeki Sorunlar Ve Çözümsüzlük!

Bir Aylık OlmayanTefal Buhar Kazanlı Ütüdeki Sorunlar Ve Çözümsüzlük!

Rukiye

Halil
Tefal Kazanlı Ütü Şikayeti

Tefal Kazanlı ÜtüŞikayeti

Bülent
Tefal Ütü Kıyafetlerimizi Rezil Ediyor!

Tefal ÜtüKıyafetlerimizi Rezil Ediyor!

Sinan
Tefal Acil Yardım Ütüden Ses Yüksek Ses Geliyor