Tefal El Rondosu Haznesi

Özlem
06 Ocak 2024 02:08

Merhaba Media Markt' ten aldığım, severek kullandığım bir o kadarda memnun kaldığım Tefal 2100105213 numaralı el rondosunun haznesi çatladı yedek parçasını nereden temin edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Kısa sürede dönüş sağlamanızı rica ederim...

06 Ocak 2024 09:00 (Şikayetten 6 saat sonra)

08 Ocak 2024 12:20

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Kevser

Yedek parça bulma sıkıntısını geçtim Tefal el rondomu daha bir aydır kullanıyordum mağdur oldum

Kevser

Merhaba, aynı şekilde Tefal el rondomun haznesi tezgahtan düşüp çatladı. Yedek parça konusunda nasıl bir çözüm buldunuz?

Şikayeti Çözüldü

Merhaba çözüm bulabildiniz mi

Gizem sonuçtan çok memnun

Tefal Manuel El Rondo Hazne

29 Temmuz 2024 15:18
"Deniz hanımla görüştüm gayet açıklayıcı konuştu teşekkür ediyorum kendisine yedek hazne yokmuş fakat yıl sonuna kadar geçerli indirim kodu verildi teşekkürler tekrar"
Tefal Manuel El Rondo Hazne

Sefa