Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
26 Ekim 2023 20:03

Trendyol'dan Uğurlum satıcısından 25.09.2023 tarihinde Tefal clipso+Precision 6 litrelik düdüklü tencere aldım. Tencerenin orijinal kutusu yanlardan açık üstündeki Tefal bandı yırtık geldi. Ben önemsemedim 15. gün sonra ürünü kullandım düdüklü ile ilk yemeğimizi pişirdik 40 dakikada pişen yemek sonrası düdüklünün iç kısmında ve dışında yanık oluştu. Ürün kullanıldığı için Trendyol ürünün ancak incelemeye alabileceklerini iade almayacaklarını incelemenin 21 iş günü sonunda neticeleneceğini söylediler. Ürünü 23.10.26.10.2023 Trendyol'a Trendyol Express ile gönderdim 26.10.2023'te bana ürün değişimini ve iadeyi reddettiklerini sebebinin üretim hatası olmadığını söylediler. Ben Trendyol müşteri hizmetlerini aradım ilk kez kullandığım üründe oluşan yanıkların üretim hatası olduğunu internette bu yanık şikayetleri sık rastlandığını ifade ettim değişim iade istedim. Bir şey yapamayacaklarını söylediler. Şikayetçiyim Ürünün değişimi veya iadesini istiyorum.

26 Ekim 2023 20:19

25.09.2023 tarihinde Trendyol'dan Tefal Clipso+Precesion 6 litre düdüklü tencere sipariş verdim tencere 3 gün içinde geldi kargo paketini açtığımda Tefal'in orijinal kutusu hırpalanmış yanlardan açılmış ve kutunun üstündeki Tefal Lisansı yazılı bant yırtılıp alınmıştı. Be bunu sorun etmedim düdüklüyü 10 gün sonra kullanma kılavuzundaki yazılan direktiflere uyarak elektronik saatinin uyarılarına göre 20 dakikada ilk yemeği pişirdik bunun sonunda tencerenin iç kısmında siyah yanıklar oluştu ve dış kısımında da sarı renk yanık oluştu. Bunun üzerine Trendyol asistan ile yazıştım ürünü iade edeceğimi söyledim ürün kullanıldığı için inceleme yapacaklarını 21 iş günü sürebileceğini söylediler. Ben de Trendyol Express ile ürünü 23.10.2023 tarihinde Trendyol'a yolladım bugün 26.10.2023 tarihinde değişim ve iadeyi reddettiklerini sebebinin ürünün üretim hatası bulunmadığını söyleyerek üzgün olduklarını bir şey yapamayacaklarını söylediler. Yıllardır devamlı alışveriş yaptığım bu dünyaya ünü yayılmış kurumsal firmaya yakıştıramadığımı beni mağdur etmemelerini rica etsem de takmadılar. Ben de şikayetçiyim Trendyol'dan ürünün değişim veya iadesini istiyorum.

Ek
27 Ekim 2023 09:28 (Şikayetten 13 saat sonra)

28 Ekim 2023 11:26

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Erdal
28 Ekim 2023 11:54

Grup seb müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede sorun çözülmedi Trendyol ile veya servis ile görüşün denilerek kestirip kapatıldı ürün değişimi yapılmadı

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
13 Temmuz 2024 15:50

Ayşe
18 Ekim 2023 19:39
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
27 Temmuz 2023 19:50
Tefal Marka Düdüklü Tencere Mağduriyeti
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
21 Şubat 2024 16:01
Tefal Clipso+Precision Düdüklü Tencere
Eyşan sonuçtan hiç memnun değil

Eyşan
03 Kasım 2023 00:42