Recai sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2023 14:17

Severek kullandığım ve çok memnun kaldığım Tefal düdüklü tenceremin saati bozuldu. Ekranda yeni pil takmama rağmen hiç görüntü yok. Yenisi 700 TL civarında. Bu fiyata almam mümkün değil. Tamirini de yapmıyorlar.

14 Nisan 2023 14:34 (Şikayetten 16 dakika sonra)

15 Nisan 2023 11:20

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

15 Nisan 2023 11:39

Müşteri temsilcisi bana saati belirtilen fiyattan servisten alabileceğimi fiyat konusunda yardımcı olamayacağını söyledi Yani çözüm üretmedi Anladığım kadarıyla bazı firmaların uyguladığı müşteri memnuniyeti kolaylığını uygulamıyormuş Tefal

15 Nisan 2023 14:49

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tefal Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru