Çiler sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Clipso Düdüklü Tencere

06 Eylül 2024 14:32

Yıllar önce aldığım ve 1/2 kez kullandığım Tefal clipso düdüklü tenceremin kapağı kapanmıyor. Bastıktan sonra kapak sağa sola hareket ediyor. Lastiğinde bir problem gözükmüyor, Tefal güvencesi bu mu. Servis servis dolaşmam mı gerekiyor. Bu konuda yardımınızı bekliyorum

06 Eylül 2024 15:58 (Şikayetten 1 saat sonra)

09 Eylül 2024 16:16

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

17 Eylül 2024 12:44

Bana ulaşamamanız mümkün değil, ben size çağrı merkezinden ulaştığımda beni servise yönlendiriyorsunuz. Ben size şikayetimde de bildirmiştim ; servis servis dolaşmak istemiyorum. Sorunumun çözülmesini rica ediyorum

Hanife
Hanife

O normal bir şey kaynama olduktan sonra basınçla birlikte dönmüyor zaten

Niyazi sonuçtan memnun değil

Tefal Clipso Düdüklü Tencere Kapak Sorunu Ve Paslanma

Niyazi
12 Nisan 2025 18:19

Selen
09 Ekim 2024 15:25
Tefal Clipso Düdüklü Tencere İçin Yedek Parça Sorunu
Müfide sonuçtan hiç memnun değil

Müfide
23 Eylül 2025 15:39