Burçak sonuçtan çok memnun

Tefal Arzum Thermo Gusto Performans Eksikliği Ve Arızası

Burçak
26 Mayıs 2024 15:59

Arzum thermo Gusto aldım. Dört tarif denedim; üçünde 'ben yoruldum' deyip kendini korumaya aldı. Servise yolladım. Servis güncelleme yapıp geri yollamış. Pardon, ama aldığım ürünün tarifleri sizlere ait. Gramına kadar uygulayıp bir hamuru dört saatte yapamıyorsam, bu cihaz ne işe yarar?

Onu geçtim, servisteki çalışanlarınızın deneyimsizliği ve bilgisizliği ile arızayı görememişler ve güncelleme yapıp geri yollamışlar. Yapsınlar bir hamur işi de en az dört saat beklesinler, görelim. Yazıklar olsun verdiğim paraya. Bir de ürünlerine laf kondurmuyorlar.

26 Mayıs 2024 16:10 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Cihan sonuçtan çok memnun

Cihan
10 Aralık 2023 20:02
"Umarım sorunumuz çözülür teşekkür ederiz"

Aysun
08 Mart 2024 11:35
Gülsen sonuçtan çok memnun

Gülsen
04 Temmuz 2024 13:02
"Teşekkürler."
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ekmek Makinesi İçin Tarif Kitapçığı Gönderilmiyor, Müşteri Hizmetleri İlgisiz

Emre
31 Mayıs 13:37