Serdar sonuçtan çok memnun

TEB'in Yetersiz Müşteri Hizmetleri Ve SMS Onay Sorunu!

05 Aralık 2024 09:07
Serdar'ın Teşekkür Mesajı
“Daha önce şikayette bulunduğum TEB bankasından şikayetimi geri çekiyorum, Halen yaşamakta olduğum Kamboçya da geçen hafta sonu motorsiklet kazasında TEB bankası uygulamasının yüklü olduğu telefonumu kaybettim uygulamaya erişimim yoktu uygulamayı kaldığım dairede muhafaza ettiğim bankadaki kayıtlı Sim kartımla yeni telefonumda yüklendiğinde uygulamayı kullanamıyordum, Telefon araması ve dahilinde SMS onay mesajı gelmiyordu, fakat bugün TEB bankasının yeni güncellemesi ile birlikte uygulamayı kullanmaya başladım bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, aksi takdirde Türkiye'ye gelmek Türkiye'de belli bir süre yaşamak yeni telefonun yurd dışı vergisini de göz önünde bulundurursak çok büyük bir maddi külfet olacaktı neyse ki sorun kalmadı bu konuda emeği geçen herkese teşekkür en derin saygılar en içten sevgilerimi sunuyorum, TEB bankasının sorunun çözüldüğü hakkında bilgilendirmenizi istirham ediyorum, saygılarımla içi çalışmalar sağlıklı günler”

TEB müşterisiyim ve bu banka hakkında şikayette bulunmak istiyorum. Şu anda Asya ülkelerinde yaşıyorum ve bankaya anlatmakta güçlük çekiyorum. Telefonun kaybolması veya çalınması ihtimalini göz önünde bulundurarak yeni bir telefon aldım: Google Pixel 9 Pro. Fakat TEB uygulamasını yüklediğimde, uygulama için SMS onayı mesajı göndereceğiz dedikleri halde göndermiyorlar. Kendilerine mail ile ulaştığımda, benim sim kart değişikliği yapmak istediğimi algılayıp benden Asya'dan Türkiye'ye dönüp bankada ıslak imza vermemi ya da birilerine vekalet verip sim kart değişikliği yapacağımı ancak bu şekilde CepteTeb bankacılığı kullanabileceğimi ısrarla söylüyorlar. Ben yeni telefona diğer banka hesaplarımı yükledim ve sorunsuz bir şekilde uygulamaları kullanıyorum. TEB çalışanlarına diyorum ki, Asya ülkelerine bir tek sizin kredi kartıyla geldim. Eski telefon çalınırsa kaybolursa yani bankada kayıtlı sim kartımı yanımda taşımıyorum, yeni telefonda kullanıyorum. Eski telefonun başına bir şey gelirse yeni telefonu güvenli bir yerde evde muhafaza ediyorum. Dışarı çıkarken yanıma almıyorum, ama TEB çalışanları diğer bankalar gibi çalışmayıp müşteri memnuniyeti odaklı olmayıp yasal prosedürlerden ötürü, müşteriye hizmet vereceklerine daha soruyu ve sorunu anlamakta güçlük çekiyorlar. Sizden ricam, TEB Bankasına sim kart değişikliği değil de yeni telefon değişikliği yani Redmi Note 10 Pro telefondan Google Pixel 9 Pro'ya geçiş yaptığımı ve CepteTeb uygulamasını yeni telefonda kullanmak istediğimi onlara mümkün olduğunca izah etmeniz. Biliyorum çok zor olacak ama yapmaları gereken TEB kredi kartımı yurt dışında kullanırken SMS onay mesajı gönderdikleri gibi telefon (sim kart değişikliği değil) değişikliği yapmak için SMS mesajı göndermeleri. Tıpkı diğer bankalar gibi şubeye gitmeden telefon değişikliği yaptığım gibi sadece bir onay mesajı. Yok, bunu yapamayız diyorlarsa Türkiye'ye geliş, tekrar buraya Asya ülkelerine dönüş, yeni telefonu Türkiye'de kullanım vergisi 32.000 TL'yi artı eski telefon çalınırsa kaybolursa bu yüzden hesabıma erişim yapamaz isem bunun bende yaratacağı sinir stresi de göz önüne alındığında bu konuda bir müşteri olarak her türlü hak iddia etme hakkına sahip olduğumu TEB Bankasına izah etmeniz.

05 Aralık 2024 09:12 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

16 Ocak 2025 05:59

Türkiye'nin en karaktersiz onursuz gurursuz şahsiyetsiz utanmaz arsız Bankası olan TEB Bankası hakkında şikayetçiyim, daha önce defalarca izah etmeme rağmen maalesef hiçbir gelişme kaydedilmedi, gecen hafta sonu Kamboçya da motorsiklet kazası yaptım ve cepte TEB uygulaması olan telefonumu kaybettim ve hükümsüzdür. Bu geri zekalı TEB bankacılık sistemi bankacılık uygulamasını yeni telefonuma yüklediğimde uygulamayı kullanmak için SMS onay mesajı göndermemektedirler, FIBA Akbank Garanti Bankası uygulamalarını yeni telefonumda SMS onay mesajı ile kullanılırken maalesef Asya ülkelerine bir tek TEB kredi kartı ile geldiğim için uygulamanın yüklü olduğu eski telefonum kaybolduğu içinde şu anda hiçbir işlem yapamıyorum. Bu mağduriyetten dolayı Türkiye'ye döndüğümde TEB Bankası hakkında devletin her makamına şikayette bulunacağım hatta ve hatta televizyon kanalında haber yapmak için elimden geleni yapacağım. Bu karaktersiz itibarsız onursuz ve gurursuz banka günde onlarca faizli kredi için alışveriş harcamaları için daha bir çok farklı mesajlar gönderirken cep telefonu değişikliği için diğer bankalar gibi SMS onay mesajı göndermektedirler, Dating sayfalarında bile onaylı kullanıcı olmak için yüz taraması bile varken bunlar hala ilkel bankacılık sistemi ile hareket etmektedirler. Maalesef müşterilerinin mağduriyeti den dolayı ne kendilerinden ne de müşterilerinden utanmaktadırlar, Bu TEB bankasını acilen yasal tefecilik anlayışından uzaklaşıp müşteri memnuniyeti ve hizmet odaklı çalışmaya davet ediyorum. Lütfen kendilerine kredi alışveriş Bonus ve daha nice farklı mesajlara ihtiyacım olmadığı halde günde onlarca mesaj gönderdikleri için ve Cihaz değişikliği için göndermedikleri SMS onay mesajı için çok ağır küfürler ettiğimi bildirmenizi saygılarımla arz ederim, Bu insan görünümlü mahlukatlar kendileriyle ne kadar utanç duysalar azdır. Bu günden sonra hiçbir TEB Bankası personeli insan muamelesi görmeyecektir çünkü beni daha önceden Ukrayna'da 2020 yılında pandemi döneminde tüm TEB kartlarını bloke ederek, mağdur ettiler ve Türkiye'ye dönene kadar kullanmama müsaade etmediler maddi ve manevi zarar verdiler şimdi beni Asya ülkelerinde mağdur ediyorlar, Aklımdaki tek soru Allah bu kadar şahsiyetsiz TEB personelini yaratarak nasıl bir mesaj vermeye çalışıyor. Umarım TEB Bankası bu yazdıklarımdan dolayı bankacılık uygulamasını yenileyip günceller diğer bankalarda olduğu gibi Uygulamayı tekrar kullanılabilirim ve sırf bu yüzden dönmek için yüklü masraf yapmam gerekmez.

21 Ocak 2025 06:58

TEB Uygulaması Yeni Telefonda Çalışmıyor

Saban
15 Şubat 2025 12:21
TEB Uygulaması Yeni Telefonda Çalışmıyor
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
22 Temmuz 2024 10:28

TEB Bankası'nın Yurtdışı Mağduriyeti: Kredi Kartı Krizi

İlgin
03 Mart 2025 22:13
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Eylül
07 Kasım 2024 21:33