TEB Emekli Maaş Blokesi

Yahya
24 Ocak 2024 13:56

Ben emekli bir vatandaşım emekli maaşımı ( TEB Sultanbeyli Şube ) bankasından alıyorum günümüz şartlarında kredi kartı ve esnek hesap ödemelerim gecikmiştir, fakat emekli maaşım ile bu ödemelerimi peyderpey ödüyorum fakat gecikmelerimden dolayı banka yatan bütün emekli maaşımı borçlara kesip kullandığım kredi kartıma ve esnek hesabımı kullanıma kapatmıştır... Buna göre iki çocuğu ve eşi olan bir insan olarak bütün geçimim maaşıma bağlıdır... 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nun 93 üncü maddesi hükmü gereğince her nevi emekli maaşlarının haczedilmesi mümkün değildir.

Takdir ederseniz ki sadece bu maaş ile geçinen bir insanım. Bunu beni Sultanbeyli TEB şubeden arayan e*** Beye de güzel bir dille '' tabi maaşımı alabilirsiniz ama kullandığım ürünlerimi maddi olarak hizmete açında mağdur olmayayım'' şeklinde ilettim kendisi imkansız olduğunu iletti.

24 Ocak 2024 13:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Sonay sonuçtan hiç memnun değil

Emekli Maaşım İzinsiz Kredi Kartı Borcuna Aktarılıyor

Sonay
06 Ağustos 2025 13:15

Selahattin
25 Eylül 2024 00:43
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
30 Aralık 2024 20:30

Sinan
05 Nisan 2025 22:24
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
18 Aralık 2023 14:54
"Teşekkürler sorunum çözüldü hesabım işlemlere açıldı"
TEB Kategorileri