CepteTeb Hesap Kapatma Saçmalığı

13 Aralık 2023 12:58

CepteTeb vadesiz hesabım internet şubesinden kapatmak istediğimde aşağıdaki gibi bir uyarı vermektedir.
Kapatmak istediğiniz hesap, hesap kapama kriterlerine uygun olmadığı için işleminiz tamamlanamamıştır. Detaylı bilgi almak ve şubeye gitmeden hesabınızı kapatmak için 0850 222 09 29 CepteTeb Destek Merkezini arayabilirsiniz.
Şubeye gitmeden kapatmak için arıyorum destek merkezini ama şubeye gidip telefon destek şifresi almam gerektiği söyleniyor. Yıl 2023 olacak ve halen hesap kapatma şifre alma vs işlemler için şubeye çağırılıyor. Dijital bankacılığın ne anlamı kalıyor? Ayrıca hesap açmak 2 tıkla oluyor iken kapatmak için neden kırk dereden su getirmek durumunda kalınıyor? Hesabımın kapatılmasını istiyorum. Şubeye uzağım ve gidemem.

profile profile profile
13 Aralık 2023 13:06 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

15 Aralık 2023 11:59

Hesap açarken göndermem gerektiğini söyledikleri 1 TL sebebiyle hesabın kapatılamadığını söylediler. Hesaptaki 1 TL'yi aktardım. Durumu verdikleri mail adresine ilettim. Hesabın kapatılmasını bekliyorum.

Ahmet
22 Mayıs 2024 11:57
Sinan sonuçtan memnun

Sinan
20 Şubat 2024 13:09
"Şikayetimi dikkate aldılar, islemim tamamlandı. Teşekkürler..."
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Ergün
21 Ekim 2024 15:48