Fatih sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 14:38

14 Mart 2024 22:18

26 Aralık 2023 16:42

Sürat Kargo Kayıp Ürün ve Ücret İadesi ve Kayıtsız Kalan Kargo Elemanları

27 Aralık 2023 14:53 (Şikayetten 14 dakika sonra)
27 Aralık 2023 14:58
Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri Duyarsız

Yalan dolan işiniz 2 aydır oyalayıp duruyorsunuz. Sivas Sanayi Sürat Kargo Şubesindeki Yüksel sizi bir şeye sallamıyor. Sürat Kargo Kızılırmak Sürat Kargo Şubesi Acente sahibi Harun Özdemir de sizi bir şeye sallamıyor. Paramı Sistem arızası diye satıcıya ürünü kaybettiniz

29 Aralık 2023 15:11
Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri Duyarsız

Yalan dolan Sivas Sanayi şubesi elemanı Yüksel ve Sivas Kızılırmak şubesi Acente sahibi Harun Özdemir'e gücünüz yetmedi. Müşteri hizmetleri işini yapmıyor. Sizi kimse takmıyor.

29 Aralık 2023 15:15
Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri Duyarsız

Çözüm merkezinden Melisa Hanım, Müşteri hizmetlerimden Sider Bey, Havva Hanım hiçbir şey yapamadılar yalan dolan oyalayıp duruyorlar. Kargo elemanları hiçbir şeye saymıyorlar bunları.

29 Aralık 2023 15:19

Müşteri hizmetleri ve Çözüm Merkezi boş bir kurum. Kargo elemanlarına güçleri yetmiyor. Telefonla Sürat Kargo Sanayi Şubesinde Sider Bey ile kargo elemanı Yüksel'i görüştürdüm. Eleman, müşteri hizmetlerini azarladı. Telefonu kapattı. Bu kadarlık işte.

15 Ocak 2024 10:19

Sürat Kargo 08502020202 telefonla tekrar aramak suretiyle görüştüm. Sürat Kargo Sivas Kızılırmak Dağıtım merkezinde kayıp iade formu doldurdum. İki hafta oldu hiçbir sonuç alamadım. 15.01.2024 tarihi itibariyle tekrar aradım. Müşteri temsilcisi İlayda Hanım 45 daha beklemem gerektiğini söyledi. Yani yazıklar olsun. 29 Ekim 2023 nere 15.01.2024 nere ve 45 gün daha bekle yuh diyorum ne deyim.

31 Ocak 2024 10:51
surat-kargo-musteri-hizmetleri-duyarsiz-3.jpg
surat-kargo-musteri-hizmetleri-duyarsiz-2.jpg

Maalesef 45 gün daha bekleyeceğiz. Ürün kayıp iade formunu Sivas Kızılırmak Sürat Kargo Şubesinde doldurdum, IBAN'ını verdim daha neyi bekliyoruz anlamıyorum. 29Ekim2023 ve Şubat 2024 el insaf para pul oldu Sürat Kargo

12 Şubat 2024 15:08

Maalesef Sürat Kargo ne kaybettiği ürünü verdi ne de paramı iade etti. Sivas Kızılırmak Sürat Kargo Şubesinde kayıp tutanağı düzenlememe rağmen hiçbir sonuç elde edemedim

12 Şubat 2024 15:15

Maalesef sonuç alamadım. 3 aydır ne para ne de ürün yok

22 Şubat 2024 11:53

Maalesef para iadesi yapılmadı. Kargo Kayıp tazmin formu düzenledik ama sonuç alamadık. Ürünüme de el kondu tarafıma iade edilmedi.

05 Mart 2024 15:36

Hiçbir şey yapmadılar ne para iadesi ne ürün hiç biri yok Sürat Kargo maalesef sorunlu ve duyarsız. Ürün de para da gitti.

12 Mart 2024 12:59

Maalesef Sürat Kargo Kızılırmak Şubesi nde iade formu doldurmama rağmen para iadesi yapılmadı

17 Nisan 2024 15:37
surat-kargo-musteri-hizmetleri-duyarsiz-3.jpg

Hala tarafıma ödeme olmadı bekliyoruz. İptal iade formu doldurdu. Henüz tarafıma iade olmadı daha ne kadar bekleyeceğiz bilemiyorum

Sürat Kargo Kategorileri