Merve sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 16:23

Öncelikle aldığım ürün 5 Aralık salı günü Sürat Kargo'ya verilmiş. Çarşamba günü bana dağıtıma çıktı mesajı geldi fakat o gün ne kargo geldi ne arama yapıldı bana evde olmadığımıza dair. Ertesi gün tekrar baktığımda başka şubeye aktarılıyor yazısı ile karşılaştım ve bunun üzerine Sürat Kargo'yu aradım. Telefondaki kişi bana kargomun yanlışlıkla altınyol şubeye gittiğini ve Üçyol şubeye aktarıldığını söyledi. 8 Aralık cuma günü tekrar dağıtıma çıkarıldı mesajı geldi ve ben kargomu beklerken Sürat Kargo Üçyol şubesi beni arayarak Çarşamba geldiklerini ve bizi evde bulamadıklarını telefon ile arandığımı fakat açmadığımı bu yüzden tekrar dağıtım yapılmayacağını gidip oraya almamız gerektiğini söyledi. Fakat hiçbir şekilde aranmadım. Bunun üzerine Sürat Kargo şikayet bölümünü arayarak durumu bildirdim. Çarşamba gelinmiş ve sözde saat 17 civarı gelinmiş 2 kere de telefon ile aranmışım. 17 civarı evdeydim ve hiçbir şekilde bir arama yapılmadı. Kargom hala şubede ve dağıtım yapılmıyor.

08 Aralık 2023 16:37 (Şikayetten 14 dakika sonra)
08 Aralık 2023 16:44
Sürat Kargo Kargomu Getirmiyor Ve Siz Gelip Alın Diyor.

Çözüm merkezinize mail attım geri dönüş bekliyorum

08 Aralık 2023 18:45
Sürat Kargo Kargomu Getirmiyor Ve Siz Gelip Alın Diyor.

Şu an saat 18.45 de Üçyol şubeden arandım ve kargonuzu gelip aldınız mı diye soruldu hayır almadım diyerek tekrar dile getirdim sorunu bugün de dağıtıma çıktı diye mesaj geldi dedim o mesaj sistemden gelmiştir dedi burada şubemizde kargonuz diyerek kapattılar. Bunu zaten biliyorum şubede olduğunu önemli olan kargo bana gelecek mi?

11 Aralık 2023 11:29

Kargom hala gelmedi herhangi bir mesaj da gelmedi çözüm süreci diyorsunuz ama öyle kaldı bugün de kargoyu geri yollarlarsa şaşırmam çünkü bu kadar şikayete rağmen hala geçenlerde beni arayıp kargonuz burda dediler yani adamların umurumda bile değil

12 Aralık 2023 19:00

Bugün 12 Aralık tekrar dağıtıma çıktı mesajı aldım saat 14.00 civarı şu saat oldu daha da geleceğini sanmıyorum yine belirsizlik hala dağıtımda görünüyor diyelim ki geldiniz bulamadınız arama yok teslim edilemedi yazısı yok 2 3 gün sonra yine ararlar gelin alın geldik bulamadık diye alt tarafı bir kargo getirecekler uğraştığım şeye bak bıktım ya

12 Aralık 2023 21:37

Evet kargom şu an yolda geri gidiyor böyle berbat bir firma görmedim asla sorunum çözülmedi yalandan dolandan bir mesaj atıldı kargo falan gelmedi sözde ilgili kişilere aktarıldı bölge müdürlüğüne kadar bildirildi sonuç kargom geri gidiyor satıcıya yine istediklerini yapıyorlar asla bir arama vs yok daha farklı yerlere şikayet edeceğim bu saatten sonra daha kurumsal makamlara şikayette bulunacağım insanları aptal yerine koymayın günlerdir bir kargo gelmedi ya

09 Ocak 2024 01:28
Vildan sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 03:13
Sürat Kargo 5 Gündür Ürünümü Teslimat Şubesinde Tutuyor

21 Ocak 2025 14:32

Kargom Teslim Edilmiyor, Şubeye Ulaşamıyorum!

16 Temmuz 2025 19:18

07 Nisan 2025 20:30