Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Steam İade Dlc Sorunu

05 Ağustos 2023 11:41

Steam'den 01.08.2023 tarihinde aldığım oyun DLC'lerini 05.08.2023 tarihinde iade etmek istedim ancak iadeye oyun 15 saat oynandığı için red cevabı geldi. Aldığım oyunun (ETS2) birçok modu olduğu için birçok kez deneme yapmanız gerekiyor. Bu 15 saatte ancak deneyebiliyorsunuz. Sonuç itibariyle iade talebimi bundan dolayı reddettiler. Tüketici Hakları'na göre internet alışverişlerinde iade hakkı 14 gün sebep belirtmeksizin der. Bu arkadaşlar iade sürecini 2 saat ile sınırlandırmışlar. Oyununuz açık kalıp oynamasanız bile oynama süresinden sayılıyor. Oyunu denerken birçok çökme problemi yaşayıp daha iyi anlayabilmek için birden fazla denemek gerekli oldu. Sonuç olarak beğenmedim. Ayrıca şu an %50'den fazla indirime giren bir oyuna neden 3 kat daha fazla para vereyim. 4 günde ne değişti Steam bir söyler misin? İade taleplerinize sadece otomatik cevap verip geçiştiriyorlar. İnsanla muhatap değilsiniz. 16 yıllık hesabıma bu ve benzeri durumlardan dolayı girmeme kararı aldım. Böyle devam edin Steam. Ancak artık rakipsiz değilsiniz Epic Games var.

Bahadır
27 Haziran 2023 09:28

Ferhat
17 Kasım 2023 22:12
Steam. Call Of Duty 3 Oyun İadesi
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Emir
27 Ocak 2024 22:04
Steam İade Hatası Yüzünden Param Geri Verilmiyor.

Numan
25 Mart 2024 15:46