Soylu AVM İptal Edilecek Genel Merkeze İletildi Yalanı

30 Kasım 2023 12:58

Avcılar Soylu AVM şubesinden ürünlerimin iptalini istedim, hatta bir gün sonrasında talepte bulundum ama iptal edilemeyeceği söylendi. Israrlarıma rağmen bu işlemin artık onlardan çıktığı ve genel merkeze gittiği ifade edildi. Genel merkezin en geç 15 gün içinde bana dönüş yapacağı belirtildi, ancak bana geri dönüş yapan olmadı. Tekrar aradığımda ise genel merkezin Avcılar şubesinin böyle bir işlemi kayıt altına almadıklarını, böyle bir işlemin kayıtlarda görünmediğini söylediler. Kısacası, 14 günlük yasal cayma hakkım geçsin ve ben ürünleri iptal edemeyeyim diye böyle bir yol izlediklerini düşünüyorum. Kontrol ettiğimde, üstelik ürünlerin taksitlerinin de göründüğünü fark ettim. Ben bir teslimat almadım, ödeme yapmadım ve siparişten bir gün sonra ürünlerin iptali için iletişime geçtim. Bunun için yasal yollar neyse o yollardan iletişime geçeceğim, böyle bir durumun yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum. Hepsini bir kenara bırakıp, ortada bir yalan olduğunu ve bu yalan yüzünden bana bir borç çıkarıldığını belirtmek istiyorum. Gerekli işlemin yapılmasını talep ediyorum. Hatta, zaten kesin onaylanmadığı ve 2-3 gün içinde kontrol edileceği söylendi. Onaylanabileceği ancak kesin olmadığı belirtilmişti, ancak ertesi sabah onaylandığı ve iptal edilemeyeceği ifade edildi. Tüm şartların değerlendirilmesini istiyorum. Kullanmadığım, teslim almadığım ve ön ödeme dahi yapmadığım bir ürün için bu duruma düşmek istemiyorum. Aşağıya konuştuğum numarayı bırakıyorum.

30 Kasım 2023 13:16

Ve şöyle de bir şey var bilerek cayma hakkını bitirdiler ki benim böyle bir hakkım kalmasın diye bu resmen yapılan bir suç, Soylu AVM'yi araştırdığımda tonlarca şikayet görüyorum hepsini geçtim 14 günlük cayma hakkı mevcut ve iade hakkında mevcut zaten. Bana gelen bir ürün yok ödeme yok hiçbir şey yok o yüzden sorunun ne olduğunu neden iptal olmadığını anlamıyorum anlamışta değilim. Gerekli dönüşleri sizden bekliyorum.

30 Kasım 2023 17:22

Genel merkez Avcılar Soylu AVM ile görüşün diyor, Soylu AVM beni genel merkez sizle iletişime geçecek diye bekletti bugüne dek ama benimle herhangi bir iletişime geçen olmadı, Avcılar şubesini arıyorum muhasebe departmanı çıkıyor başka numara veriyor verdikleri numara zaten WhatsApp ile iletişime geçtiğim ama bana dönüş yapmayan numara ve numaraya ulaşım sağlayamıyorum açılmıyor dönüş yapılmıyor. Arıyorum ben aramadan 1 dakika önce bir görüşme yapıyor ama benim aramalarıma dönüş sağlanmıyor peş peşe arama yaptığım halde bir dönüş sağlanmıyor kısaca ulaşamıyorum

30 Kasım 2023 18:23 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba değerli müşterimiz, sizi aradık fakat görüşme yapılırken hat düştü tekrar aradık fakat cevap alamadık en kısa zamanda tekrar arayacağız. Yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sağlıklı günler dileriz

05 Aralık 2023 12:51
Soylu AVM İptal Edilecek Genel Merkeze İletildi Yalanı

Merhaba tekrardan, dönüş sağlanacaktı tekrardan en geç 3 gün içinde ama 4. Gün oldu hala bir dönüş sağlanmadı, kiminle görüşsem telefonda söylenilen şeyleri yaşamıyorum. Sadece zaman geçiriyorsunuz zaman geçtikçe iptal süresi bitsin diye yapıldı, elimdeki sözleşmede cayma hakkımın olduğu hiçbir sebep belirtmeksizin yazıyor ve ben 1 gün sonrasında iptal işlemi için aradım bu zamana kadar sadece beklettiniz ve bir işleme alınmadı daha hangi şekilde nasıl ulaşmam gerekiyor bilmiyorum ama artık bir çözüm sunmanız gerekiyor yoksa adli yollarla bu süreci devam ettirmek zorunda kalacağım. Ürünleri seçip almışsınız zor kullanma olmamış vs tarzında bir yorumla karşılaştım telefonda zaten zor kullanıp ürünler seçildi demedim ama iptal etme hakkımız olduğunu da biliyoruz değil mi? 1 gün sonrasında iptal talebi edip beni geri dönüş talebi için 15 gün bekletip iptal sürecini geçirip ve üzerine hala bekletmeniz çok mantıklı gelmiyor kusura bakmayın. En yakın sürede gerekli işlemlerin yapılmasını diliyorum. İyi günler diliyorum kolay gelsin.

17 Haziran 2023 13:55
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
27 Ağustos 2024 10:23
"Tuğçe hanıma kibar yaklaşımı için çok teşekkür ederim"
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2025 13:02

Soylu AVM Balıkesir'de Yaşanan Mağduriyet