Burhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 10:01

Şok market Fişsiz iade hakkında; 01 Aralık 2024 tarihi saat;11.00 saatinde aldığım su matarasını özel sebeplerden dolayı iade etmek istedim fakat ya satın aldığım da fiş bana verilmedi veya ben kasa dab almadım. Aynı gün içerisinde mağaza gittim saat 20.00 de, kasa da duran 3 çalışan dan biri sorumlu imiş, iade için durumu anlattım çok yanlış saatten geldiniz diye cevapla karşılaştım ama ne demek istedi. İnanın anlamadım. Sonra ürünü iade alamayız tarzında cevap verdiği için yazılı bir cevap istedim ekte. Mahallemde olan 2 markette aynı iade durumda BİM marketin fişsiz kabul edip, Şok market şubesinin ise kabul etmemesi. Küçük bir mevla 199 TL ürün için çalışan da inisiyatif kullanmayarak bizleri şok marketten uzaklaştırmak istediği duygusuna kapıldım. Konuyla ilgili destek rica ediyorum

02 Aralık 2024 10:36 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz , Mağazalarımızda fişsiz iade ve değişim işlemi yapılmamaktadır. Anlayışınız için teşekkür eder, İyi Günler dileriz.

Burhan
Burhan
02 Aralık 2024 10:39
sok-markette-fissiz-iade-sorunu-ve-calisan-ilgisizligi-2.jpg
sok-markette-fissiz-iade-sorunu-ve-calisan-ilgisizligi-1.jpg

Standart cevap veriyorsunuz, ben size kanun değişikliği var diye ek atıyorum bir zahmet bakın hakkım var mı yok mu diye.

Hudaker
Hudaker

Fişsiz olmuyor neden zorluyorsunuz çalışandan çıkıyor o para

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Geçişi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

02 Şubat 2025 16:32
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2025 15:14

Cennetgül