02 Mayıs 2024 14:27

Şok Market'ten alınan Yemen kahvesi içi tüylenmiş. Üç Şok mağazasına gitmeme ve müşteri hizmetlerini aramama rağmen hiçbir cevap alamadım. Söyledikleri tek şey, fişin nereden ve hangi şubeden alındığı; aksi takdirde çözüm bulamayacaklarını belirtiyorlar. Bu ürün Şok mağazasına ait. Eve aldığımız her ürünün fişini saklamıyoruz; üstelik bu ürünü bayram için almıştım ve bir süre tüketilmedi, açılmadı. 24 Nisan akşamı açıldığında ise sonuç bu oldu.

02 Mayıs 2024 14:34 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Neşe
Neşe
03 Mayıs 2024 13:16

Görsellerde hepsi mevcut işi yokuşa sürmeyin lütfen, hangi şubeden aldığımı hatırlamıyorum bu bir kriter değil çünkü ürün sizin mağazanızın ürünü.

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 11:20

13 Ağustos 2025 01:31

Şok Marketler Aldığım Yemeneli Türk Kahvesinde Yoğun Küf Kokusu ve Bozuk Ürün Deneyimi

21 Ekim 2025 19:04
sok-marketler-aldigim-yemeneli-turk-kahvesinde-yogun-kuf-kokusu-ve-bozuk-urun-deneyimi-2.jpg
Türkan sonuçtan hiç memnun değil

Küflü Türk Kahvesi Sağlığımı Tehdit Etti!

12 Ekim 2025 15:33

Şok Marketler Kategorileri