Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 14:55

24.09.2024 tarihinde uygulama üzerinden satın aldığım PlayStation 5 slim modeli tarafıma çok hızlı bir şekilde kargolandı ve iki günde geldi.

Satın aldığım ürünün kargo ambalajını açtığımda, ürünün ambalajının açık olduğunu, kabloların dışarı çıktığını ve ürünün kendi kutusunun çok deforme olduğunu gördüm.

İade kodu oluşturarak gönderdim ve bir hafta sonra bana aynı ürün üzerinde 'paketi açılmış ürünler kabul edilmemektedir' notuyla tarafıma geri gönderildi.

Kargo görevlisinin yanında dış kutuyu açtım ve aynı ürünün gönderildiğini görünce tutanak tutturarak ürünü almadan iade ettim.

Müşteri temsilcisine durumu anlattığımda, 'tedarikçilerimize talebinizi ilettik, size geri dönüş yapacağız' denmekte ancak bir kere bile ne arandım ne de bir mesaj veya bilgi notu aldım.

Açılmış, kullanılmış, deforme olmuş ürünleri internet üzerinden satıp 'ürünü kargo görevlisinin yanında açacaksınız' demek kabul edilemez. Günümüzde hiç kimse satın aldığı ürünü kargo görevlisinin yanında açıp tespit tutanağı tutturmuyor.

Diğer yandan satılan ürünün kabloları dahi dışarı çıkmıştı ve ezikler, çizikler vardı. Şayet ürünleri üçüncü kişiler üzerinden tedarik edip satıyorsanız, bu durum müşteri memnuniyetini olumsuz etkiliyor.

Ürünün dış ambalajının resimlerine de bakıldığında, çok deforme olduğu, yeni bir kutu olmadığı ve adeta teşhir ürünü olduğu açıkça bellidir. Para iademin en kısa sürede yapılmaması halinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

07 Ekim 2024 15:09 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

08 Ekim 2024 20:06

Şikayetimi telefon yolu ile en az 10 kere ilettim. Ürünün görsellerini de içeren ve mağduriyetimi anlatan mail attım. Buradaki platformdan herkese duyurdum. 10 gündür tek yapılan “şikayetiniz bize ulaştı en kısa sürede size dönüş yapacağız.” Ürünün görselleri ortada, kargo şirketinin tutanağı ortada acaba daha kaç gün bekleyeceğim. Bir müşteri bu kadar mağdur edilir mi? Birçok online satış yapan şirket 2 gün de en fazla mağduriyeti çözerken 10 günde hiçbir aksiyon almamak gerçekten çok şaşırtıcı çok komik.

Tan sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 19:34
Şok Marketler Şok Marketin İlgisizliği, Mağduriyeti
Şok Marketler Şok Marketin İlgisizliği, Mağduriyeti
Garip sonuçtan memnun

08 Eylül 2024 21:13
"Şikayetimi takip eden ilk iş günü sipariş iptali ve ücret iadesi gerçekleşti. İptal ve iade işlemini yapan yetkililere çok teşekkür ediyorum. Şok market, dilerim uygulamasını geliştirir, ürün sevkiyatı, kargoya verilme süreleri kısalır. Uygulama üzerinden ürün iptali ve ücret iadesi kolaylıkla yapılabilir hale gelir. Aksi takdirde müşteri kaybederler. Param iade edildi, teşekkür ediyorum."

27 Eylül 2024 18:00

27 Şubat 2024 13:13
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 11:10

Şok Marketler Kategorileri