12 Eylül 2024 19:09

Bugün Şok Market'ten aldığım Lezz Cafe Mocha markalı soğuk kahve bozuk çıktı. Ekşimsi bir tat geliyordu ve çok kötü kokuyordu. Son kullanma tarihi geçmemişti, raftan aldım. Zehirlendim, geri götürdüm fakat ne para iadesi ne de değişim yapıldı. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum, bilginize.

12 Eylül 2024 19:36 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Paylaşım bakalım istediklerini, ne olacak acaba... Ve şimdiden sabırlar diliyorum size... Nasıl tekrar alışveriş yaptıysam bunlardan... 1 haftadır resmen utanmazdık yaptıkları bana da... 8-9 sefer aradığım halde hala eksik ürünün ne teslimatını ne de ücret iadesini yaptılar... Yazık, umarım bu yaptıklarının bedelini ticari karşılığını görürler...

Sağlık Tehditi İçeren Hijyen Sorunları: Lezz Cafe Mocha Ürünleri

11 Kasım 2024 20:48

Şok Marketten Alınan Bozuk Ürünler Ve Kötü Hijyen Koşulları Sağlığımızı Tehlikeye Atıyor

01 Temmuz 2025 18:47
sok-marketten-alinan-bozuk-urunler-ve-kotu-hijyen-kosullari-sagligimizi-tehlikeye-atiyor-5.jpg

16 Mayıs 2024 00:25

Şok Marketler Kategorileri