Ali sonuçtan hiç memnun değil

Şok Market Slazenger Masaj Aletini İade Almıyor

Şok Market Slazenger Masaj Aletini İade Almıyor
16 Şubat 2024 11:33

10.02.2024 tarihinde Şok marketten Slazenger marka bir masaj aleti satın aldım. Üründen memnun kalmadığım için satın aldığım mağazaya iade etmek istedim. Ancak, mağaza yetkilileri iadeyi kabul etmeyeceklerini, cihazın üretici firması ile görüşmem gerektiğini belirttiler. Satın alırken özellikle kasiyer hanıma, memnun kalmazsam iadenin yapılıp yapılmayacağını sordum ve 'iade alınır' yanıtını aldım. Şimdi ise iadeyi almak istemeyerek üretici firma ile görüşmem gerektiğini söylüyorlar. Konuyla ilgili Slazenger firmasını aradığımda, böyle bir durumun söz konusu olmadığını, ürünü satın aldığım mağazaya iade etmem gerektiğini ifade ettiler. Diğer marketlerde böyle bir sorunla karşılaşmazken, Şok marketin bu tutumu beni şaşırtmadı.

16 Şubat 2024 12:04 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Elektronik ürünlerde iade / Değişim için öncelikle ilgili yetkili servisten iade / Değişim onay formu ve fiş gerekmektedir. Yetkili servis numaralarına kullanım klavuzundan ulaşabilirsiniz. Anlayisiniz için tesekkür ederiz. İyi günler dileriz.

Ali
Ali
22 Şubat 2024 13:26

Ürünü almadan beğenmezsem iade alıyormusunuz diye sorduğumda neden mağazadaki kasiyer bana bu şekilde bir bilgi vermedi, ayrıca Slazenger i aradığımda aldığınız yere iade etmeniz gerekiyor diye cevap alıyorum. Ürünün Sok mağazası tarafından iade alınmasını talep ediyorum.

Ahmet sonuçtan çok memnun

Şok Marketler Paramı İade Etmiyor

26 Şubat 2024 17:21
"Şok marketlere teşekkür ederim iki gün içerisinde paramı iade ettiler. İlgileri için market görevlisi yener beye ayrıca teşekkür ederim"
Şok Marketler Paramı İade Etmiyor
Halim sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 12:43
sok-market-online-alisveris-iade-problemi-1.pdf
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2024 20:38
Şok Market Geri Ödeme Yapmıyor
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 16:00

04 Eylül 2024 22:46