Hale sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 11:17

Evimin altında bulunan Şok market önüne sürekli olarak malzeme çıkarıp sergilemeye çalışıyorlar. Adeta bir pazar yeri: soğan, karpuz, masa, sandalye, tabure, paletler ne ararsanız var. Bu da yetmezmiş gibi, Şok'taki bir çalışan apartman girişimin önüne getirip kendi arabasını park ediyor. Diğer kapı önünde alışverişe gelenler araç park ediyor, bize girecek yer kalmıyor. Biz başka yerlere gidip araç koymak zorunda kalıyoruz. Şok çalışanlarınıza otopark yeri olarak mağaza kapı önlerini verebilirsiniz. Benim apartman kapımın önüne park edemez. Bu konuyu kendilerine ve mağaza müdürlerine ilettiğimiz halde asla çözüm üretmediler. Üslupları ve konuşmaları alaycı ve dalga geçer gibi cevaplar verdiler. Ben de apartmanımın önüne giriş yapamıyorum. Onlar yüzünden eşya taşırken, apartmana motor, bisiklet sokarken sıkıntı yaşıyoruz. Sürekli olarak kavga etmek zorunda değiliz. Gerekli her yere konuyla ilgili şikayette bulunacağım. Konunun çözüme ulaşmasını bekliyorum. Ya market önü eşyaları kaldırın, mağaza çalışanlarınıza otopark yeri verin ya da benim kapımın önünden o araçları kaldırtın lütfen.

29 Mayıs 2024 11:34 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

29 Mayıs 2024 13:58

Hava pilot yüzbaşı Murat Aydın cad. No:57 Emiralem Merkez Mah. Menemen /İzmir

29 Mayıs 2024 14:21

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

01 Haziran 2024 12:10

Hala bir geri dönüş olmadı aynı şekilde kapı önüne ürünleri yaymaya devam ediliyor... Nasıl bir çözüm üretildi.

08 Temmuz 2024 21:41
Duygu sonuçtan memnun değil

19 Aralık 2024 16:16
Şok Marketin Apartman Girişini İşgali Ve İlgisiz Çalışanlar
Şok Marketin Apartman Girişini İşgali Ve İlgisiz Çalışanlar

15 Kasım 2024 14:12
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketin Saygısız Personeli Ve Çevre Kirliliği Sorunu

04 Aralık 2024 16:19