Elif sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 17:54

Şok Market'ten 25 TL alışveriş yaptığımda indirimli olduğunu düşündüğüm ve üzerinde 40 TL yazan Falım sakızı için fişimi kontrol ettiğimde 80 TL ödediğimi fark ettim. Neden bu şekilde insanları yanıltıyorsunuz? Şok Market, bu durum size yakışmadı. İndirimli olduğunu belirterek kasa arkasına koyuyorsunuz, üzerine 40 TL fiyat etiketi yerleştiriyorsunuz fakat 80 TL'ye satıyorsunuz. Bu duruma kim dikkat edecek? Ben mi, yoksa siz mi? Başka bir yerden satın aldığım için geri dönüşte değişim veya iade yapamadım.

22 Mayıs 2024 16:52

Kasa arkası indirimli diye aldığım ürünün file baktığımda farklı fiyatla satıldığını gördüm geri dönme sandım olmadığı için şok marketi aradım bulunduğunuz bölgede iade yapabilirsiniz dendi iadeye gittiğimde aldığım yerden değiştirebileceğim söylendi defalarca şikayet yazmama rağmen benimle iletişime geçme gereksinimi bile duymuyorlar Tüketici Hakları'na şikayet etmediğime pişmanım bu firmaları denetlesinler

12 Mayıs 2024 18:06

Teşekkürler

12 Mayıs 2024 18:26 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini ve ürünün tam adını bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

20 Mayıs 2024 16:49

Fişte

20 Mayıs 2024 16:51

Bursa Osmangazi demirtaş Cumhuriyet Mah no 95 Anadolu kurumlar zaten fişede yazıyor ve bunlar konuşulmuş şeyler aynı yere tekrar gidemeyeceğimi belirtmiştim

22 Mayıs 2024 16:47

Defalarca şikayetimi dile getirmeme rağmen bir dönüş sağlanmadı nasıl bir işletme bu kadar duyarsız olabiliyor acilen denetlenmesi lazım şok marketin

27 Mayıs 2024 11:55

Şok market bu saatten sonra sürekli takibinizdeyim etiket fiyat farkı olduğunda hemen Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım hem bana bunu yaşattınız hem de çözüm yoluna gitmediniz

Başak sonuçtan çok memnun

03 Mart 2024 18:23

25 Mayıs 2025 21:21

02 Haziran 2025 13:55
Şok Market'te Kasada Fiyat Farkı Ve Olumsuz Müşteri Deneyimi
Şok Market'te Kasada Fiyat Farkı Ve Olumsuz Müşteri Deneyimi
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 00:08
Şok Marketlerde Kasa Arkası İndirimlerin Fişe Yansıtılmaması Ve Mağazalar Arası Farklılık

31 Temmuz 2024 21:46

Şok Marketler Kategorileri