Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Şok Market Çalışanı Hakaret

Şok Market Çalışanı Hakaret
18 Mayıs 2024 17:59

Merhabalar,

18.05.2024 tarihinde saat 16:00 civarında eşimle birlikte Ankara Gölbaşı, Seğmenler Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan mağazadan alışveriş yapmak üzere giriş yaptık. 1 adet kamp masa sandalyesi satın almak için elimize aldık. Daha sonra aktüel reyonundan eşim, eşofmanlara bakıyordu ve poşet üzerinden bedeni görünmediği için bir paketi açarak eşofman takımının sadece üst tişört kısmından bedenine baktı ve geri koydu. Diğer ürünlerin bedeni de görünmediği için birini daha açmak üzereyken S**** adında olduğunu ve mağaza müdürü olduğunu belirten bir kişi bize hakaret etmeye başladı. Durumu izah etmeye çalıştık ancak kendisi diğer bir çalışanla sohbet ederken kaynanasıyla sabah kahvaltı yaptığını ve psikolojisinin bozulduğunu duyduk. Biz bedenin yazmadığı için ürünü açtığımızı belirtsek de bize kabul edilemez ifadeler kullandı. Kısacası kişisel problemlerini bizim üzerimizde çıkardı. Bu nedenle, bu tarz davranışların firmanıza yakışmadığını ve şikayetçi olduğumuzu belirtmek isterim. Çıkarken ismini öğrenmek istediğimde 'S****' adını vererek 'Mağaza müdürüyüm, istediğin yere şikayet et' dediğini duydum.

Sonuç olarak, oraya ürün almaya gelmiştik ve müşteri olarak maruz kaldığımız hakaret ve azarlamanın, farklı müşterilerin de benzer durumlarla karşılaşması halinde Şok Marketler şirketine zarar verebileceğini düşünerek sizlere bildirmek isterim. Eğer tarafımıza bir özür veya benzeri bir durum sunulmazsa, hakaret ile ilgili olarak Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağımızı bildirmek isterim.

Teşekkürler

İyi çalışmalar.

18 Mayıs 2024 18:04 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Yetkili birime kişisel bilgilerinizin paylaşılmasını ister misiniz? Bilgi vermenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Çalışanı Müşterilere Hakaret Ve Küfür Ediyorlar

18 Mayıs 2024 02:12
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 20:20

24 Haziran 2024 14:39