Alim sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Rezistans Tutacağı Klipsi Dayanıksızlığı

Simfer Rezistans Tutacağı Klipsi Dayanıksızlığı
13 Şubat 2024 19:15

Simfer M4502 kodlu ürünün üst rezistansını tutan klipsler sıcaktan dolayı erimiş ve rezistansın düşmesine sebep olmuştur. Oraya sıcaklığa dayanıksız parça koymak kimin fikriydi merak ediyorum. 3 parçayı herhangi bir serviste bulabilmek de mümkün değil. Mail atıp 3 parça rica edeyim dedim, ulaşabileceğim bir mail adresleri bile yok. Sitelerinde çağrı merkezi numarası var, o da 18'den sonra çalışmıyormuş. Şu 3 küçük parçanın maliyetini kısarak ne kadar tasarruf ettiklerini cidden merak ediyorum.

15 Şubat 2024 15:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın B., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

26 Şubat 2024 12:40

1 hafta boyunca kimse iletişime geçmedi. Şikayetvar sitesinde otomatik mesaj yazacakları yerde ürünü kaliteli hale getirip tüketiciye önem verseler daha iyi olur.

21 Mart 2024 20:01

1 hafta sonra birisi aradı, servise yönlendiriyorum dedi, bir daha ne ses var, ne seda. Firmaları gözümüzde büyütüyoruz anlaşılan, köşe başındaki bakkal daha kurumsal çözüm sunuyor.

Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Marka Aldığım Fırın Şikayeti

Neşe
16 Eylül 2025 10:47
Çağla sonuçtan çok memnun

Çağla
19 Temmuz 2024 11:28
"Teşekkürler"
Simfer Pişmanlık Yazıklar Olsun
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
14 Ocak 2025 18:30