31 Ağustos 2024 17:59

Simfer 6 çekmeceli dikey derin dondurucu soğutmuyor. Askeri personelim, tayin sebebiyle tayinim Şırnak'a çıktı. Dondurucumuzu temizleyip taşındık, toplamda 6 ay kullanmadık. Servisi çağırdık, gaz kaçağı olduğunu ve tamirinin olmadığını, ayrıca bunun kronik bir sorun olduğunu belirtti. Bir usta olarak ellerinden hiçbir şey gelmediğini söyledi. 7 yıl garantili diye aldığımız ürünün bugün 3 yıl garantili olduğu söylenmekte, garanti bitmiş deniliyor. Değişim yapılıyormuş ama bizim 3.5 yıl olmuş diye o da olmuyormuş. Hadi bunu anladım diyelim, tamiri olmayan bir ürün nasıl satılır? Garantisi biterse parasını verir, tamir ettirirsin. Resmen alay ediliyor. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım, kronik hasar olduğunu kabul ediyor. Ürünün üretilmediğini, 8500 TL karşılığında yenisini yollayacaklarmış. Ne alaka, zaten sıfırı o fiyat. Bu nasıl iş? Yeni mal satıyor, eskisinden çok memnun kalmışız gibi. Bozulan eşyalarımız ne olacak? Kurtardıklarımız komşularda. Neresinden tutulur bu durum? Hiç mi vicdanınız yok? 3 yıl mı bir beyaz eşyanın ömrü? Kırık, çarpma, çizik dahi olmayan ürünüm gaz kaçağı. De git, kim yaklaşır Simfer'e? Ayıp, yazık, günah.

04 Eylül 2024 20:04

Firma 8500 TL karşılığında değişim adı altında tekrar bana satış yapma peşinde. Bu ürünün piyasa değeri zaten 9000 TL. Bende Tüketici Hakem Heyeti ne başvuru yaptım sonuç tan paylaşım yapacağım. Tüketici Hakları mız korunacak mi bakalım?

06 Eylül 2024 13:50 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Y., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

10 Eylül 2024 19:22

Hiçbir şekilde bana firma tarafından dönüş yapılmadı otomatik mesaj atıyorlar.

Abdullah
Abdullah

Simfer tam bir pişmanlık oldu bizim içinde. Bizde aynı sorunla uğraşıyoruz, bizden de kendi kafalarına göre belirledikleri bir fiyat olan 7500 TL istiyorlar, firma bir de diyor ki biz artık derin dondurucu üretimi işini yapmıyoruz elimizde de verebileceğimiz ürün az kaldı diyor. Ben niye üretiminden vazgeçtiğiniz 3-4 yıl sonra aynı sorunla karşılaşacağım urunu yeniden satın alayım. Yalnız tüketici kanunu öyle demiyor, malın tamiri mümkün değilse, arızalı kısmın tamir ücreti kadar bir meblağ talep edilerek yenisi ile yoksa üst modeli ile değişimi yapılır diyor.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Derin Dondurucu Alırken Dikkat

10 Mart 2024 04:59
Ferdi sonuçtan çok memnun

Ferdi
23 Ağustos 2023 13:00
"İlginiz için teşekkür ederim Simfer."
Simfer Pişmanlıktır! Paranızla Pişman Olursunuz.
Simfer Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru