Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Derin Dondurucu Alırken Dikkat

Simfer Derin Dondurucu Alırken Dikkat
23 Eylül 2024 22:13

Simfer marka 6 çekmeceli derin dondurucuyu 2020 yılında Kayseri den aldık. 2024 Ağustos ayında tayin sebebiyle il dışına taşındık. Taşınma sonrası Simfer Derin dondurucu, soğutuyordu ama dondurmuyordu. Servis çağırdım gaz kaçağı dolayısıyla ürün değişim talebinde bulunacağını söyledi. Tamiri olmuyor dendi ve Kayseri Genel Müdürlükten 23.09.2024 tarihinde beni aradılar Yetkili 8500 TL karşılığında sıfır ürün göndereceğiz onaylıyor musunuz dedi. Garanti süresi kaç yıl dedim 1 yıl dedi. Sıfır ürün değil mi bu dedim neden 1 yıl garanti? Genel merkezin aldığı karar bu yönde olduğunu söyledi. Bu genel merkez müşteri odaklı değil! Sıfır ürün veriyorsun 8500 TL'ye dalga geçer gibi 1 yıl garanti diyorsunuz ben üründen memnun kalmamışım 2. Kez niye 8500 TL verip 1 yıl garantili ürün alayım. Normalde 3 yıl gövde garantisi 7 yıl motor garantisi olan üründü. Ne değişti? Milletin aklıyla oynamayın. Tamiri olmayan bir eşya. Prizden hiç çıkmaması gerekiyor. Demişler il dışına taşınınca mecbur prizden çekiyorsun. Madem böyle sıkıntı var satarken de bu sorunu satış temsilcileri söylemeli. Müşteri işine gelirse alır. Bir daha asla Simfer!

23 Eylül 2024 22:48 (Şikayetten 34 dakika sonra)
15 Ekim 2024 09:55

Kronik sorunu olan bir makine tamiri yok eşya değişimi talebinde bulundular. Firma kendi hatasını çok iyi biliyor ama hatasını telafi etme konusunda zayıflar. 6000 TL teklif ettiler. Yine anlaşamadık.

Simfer Derin Dondurucu Soğutma Sorunu Ve Yetersiz Destek

Aysun
30 Aralık 2024 20:45
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

Yahya
19 Eylül 2024 12:54

31 Ağustos 2024 17:59
Ferdi sonuçtan çok memnun

Ferdi
23 Ağustos 2023 13:00
"İlginiz için teşekkür ederim Simfer."
Simfer Pişmanlıktır! Paranızla Pişman Olursunuz.
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 18:52
Simfer Kategorileri