Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Silverline Cam Ocak Patladı

20 Ekim 2023 13:12

Merhaba 1 sene önce aldığım 3 aydır kullandığım Silverline cam ocağım 3 gün önce patladı. Müşteri hizmetlerine bildirdik arıza kaydı alindi bu 3. Gün gelen giden yok. Ocak çok kotu durumda 3 gündür kullanamıyorum hadi fırın olsa sorun değil ama ocak ihtiyaç. Bu durumda bir Bosch Arçelik Vestel olsaydı ilk gün sorunu çözmüşlerdi bir de marka olmaya çalışıyorlar ben çok pişmanım. Bu servis kaydı oluşturup mağdur olduğum 2. Vaka Silverline den ve yetkili servisinden. İlkinde de sorun çözmek yerine suçlayıp sorunu çözmeden gittiler.

21 Ekim 2023 15:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. SİLVERLİNE AŞ. MÜŞTERİ HİZMETLERİ

22 Ekim 2023 21:53

Hayır hiçbir şey yapmadılar, henüz bizi hiçbir servis görevlisi aramadı. Esim ne zaman gelinecek diye aradı ama hala sonuç yok. Ben günlerdir perişan oldum kirik ocakla. Sözde 3 is günü içinde deniyor ama soruna bakmak için bile gelen giden yok. Maalesef ciddiyetsizlik hat safhada.

03 Kasım 2023 14:50

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz konu ile ilgili vermiş olduğunuz numaradan size ulaşamadık. Bize 444 4 758 nolu Müşteri İletişim Merkezi hattımızdan ulaşabilirsiniz. Teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SİLVERLİNE AŞ. MÜŞTERİ HİZMETLERİ

03 Kasım 2023 17:21

Merhaba 2 hafta sonra cam ocağımı taktılar. Servisin elinde yedek bir cam bulunmaması büyük eksiklik. Bu arada küçük tüp kullanmak zorunda kaldım. Teknik servis mağduriyetimi giderecek herhangi bir şey yapmadı. Silverline aldığıma çok pişman oldum bu markayı asla tavsiye etmiyorum.

Fikriye
16 Ekim 2024 19:37
Patlayan Fırın Camı Ve Çözüm Sürecindeki Aksaklıklar
Patlayan Fırın Camı Ve Çözüm Sürecindeki Aksaklıklar
Şebnem sonuçtan çok memnun

Şebnem
13 Ağustos 2023 23:34
"Arızamız giderildi ürün yenisiyle değiştirildi yetkili servise çok teşekkür ediyoruz çok ilgili ve alakalılardı Kahramanmaraş dulkadiroğlu rüzgar yetkili serviste çalışan Aydın yalçındağ ve ömer baltacıdan memnuniyetimizi dile getirmek isteriz"
Silverline Ocak Patladı Cam Parçaları Tuzla Buz Oldu
Umut sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 18:34

30 Ekim 2023 19:32
Cemberi sonuçtan çok memnun

Cemberi
02 Eylül 2023 21:40
"Şikayetvar müşteri temsilcisinden ilgisi ve alakası için müteşekkirim."
Silverline Kategorileri