Tenzile sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2024 09:25

KG86NAID2N buzdolabının malzemesinden kaynaklı memnuniyetsizliğimi dile getirmek istiyorum. Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Evimize yeni taşındık, ustalar girip çıkıyor hâlâ. Biz de patpat ile korumaya almıştık. Akşam patpatı çıkardım, sildikçe alttan çizikler çıktı. Kullanıcı olarak tüm elektronik eşyalarımı çok dikkatli kullanıyorum fakat bu durum hiç normal değil. Sanki çizikmiş, üstüne sprey sıkılmış; sildikçe alttan çizikler çıkıyor. Bu durum bu ürüne yakışmıyor. Parmak izi kalmaz diye satın aldığım ürün, hem aşırı iz ve leke gösteriyor hem de kendinden çizikleri mevcut. Evimin bütün elektronik aletleri bu markaya ait, severek kullanıyorum fakat buzdolabı beni yanılttı.

04 Haziran 2024 10:58

Bu Siemens markası hakkında oluşturduğum ikinci şikayet, eğer çözülmez ise her gün ve gerekirse daha üst merciye taşıyacağım. İnox buzdolabı kullanmaktayım 1.5 ay önce satın aldık ve kurulumunu yaptık fakat evimizde tadilat var patpatlı duruyordu bir gün önce patpatı çıkartım nemli bezle silince birden fazla çizik meydana geldi. Servis geldi ücret karşılığında kapağı değiştirebileceklerini söylediler. Ben bunu asla kabul etmem, edemem ben bu buzdolabını parmak izi göstermez diye aldım o da yalan! Fakat bu çizikleri kabul etmem söz konusu değil. Bu kusurlu buzdolabını değiştirsinler ya da kapağını değiştirsinler bilemiyorum. Benim mağduriyetimin giderilmesini rica ederim. Zorluk çıkarılacaksa ben buzdolabını aldığım yerin kapısına bırakabilirim problem değil.

02 Haziran 2024 16:28 (Şikayetten 7 saat sonra)

03 Haziran 2024 14:31

Bugün Yetkili servis adresime gelip ürün görseli aldı. Markadan bana çözüm sunulmadı, buzdolabının alt kapağı teslim edildidiginde de çizikler vardı ve kapağı değiştirildi. Ürünün genel durumu kusurlu boyası, malzemesi kalitesiz sildikçe alttan çizikler çıkmakta. Siemens markasından mağduriyetimin karşılanmasını talep ediyorum.

03 Haziran 2024 17:19
Siemens Ev Aletleri Yeni Buzdolabımda Çizik Ve İz Sorunu

Şikayetimi gerekiyorsa Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağım, değişim suresi va den bahsediyor!? Ne süresi bu kapağı sildikçe çizikler oluşuyor diyorum anlıyorlarmış ana yapacak bir şey yokmuş. Ücret karşılığında kapağı değiştirebilirlermiş! Bu ayapılı ürünün kapağını ücretsiz derhal degişmeli!

31 Aralık 2023 22:39

Engin sonuçtan memnun değil

01 Ağustos 2023 23:24
Merve sonuçtan memnun

04 Mayıs 2025 10:39
"İlk başvurumda, kapak değişiminin anlamlı olmayacağı, yeni kapakların da aynı şekilde geleceği belirtilmişti ve bu nedenle değişim talebim dikkate alınmamıştı. Ancak şikayetim üzerine iletişime geçildi ve kapaklar 2 gün içinde değiştirildi. Üstelik gönderilen kapaklar tertemiz ve sorunsuzdu. Bu çözümün şikayet üzerine sunulmuş olması trajikomik bir durum. Keşke başından itibaren müşteri memnuniyetine öncelik verilerek, sürecin bu noktaya taşınmasına gerek kalmadan destek verilseydi. Yinede teşekkürler "Siemens"."

Siemens Ev Aletleri Kategorileri