Schafer Tedarik Edilmesini İstiyorum

Büşranur
29 Mayıs 2024 02:08

Schafer Cosy dikey süpürge satın aldım, keşke almasaydım. Kırılan parçası tedarik edilmiyor. Mesaj atıyorum, geri cevap verilmiyor. Garantide olan bir ürün için benden ücret istendi ve ücretini yollamam için IBAN atıldı. Ürünümün başlık kısmının tarafıma tedarik edilmesini istiyorum.

29 Mayıs 2024 13:52 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Öncelikle markamıza gösterdiğiniz ilginin yansıması olarak tarafımıza geribildirimde bulunduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız. Kullanıma bağlı veya kullanım kılavuzlarımızda yer alan garanti koşulları dışında kalan talep ve hizmetler ücretli olarak garanti kapsamı dışında sağlanmaktadır. Saygılarımızla. Schafer Müşteri Deneyimi Ekibi

Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Güneş
10 Temmuz 2023 20:03

Schafer Yedek Parça Siparişi Vermek İstiyorum

Yasemin
21 Ekim 2023 20:56
Elif sonuçtan çok memnun

Schafer Cosy Dik Süpürge İçin Yedek Parça Bulunamıyor Ve Müşteri Hizmetleri Yanıtsız

04 Ekim 2025 11:48
"Burada yazdığım şikayet sonrasında marka bana direkt olarak ulaştı ve bozulan parçayı temin edebileceğimi belirttiler. Sonrasında ise ilgili parça yaklaşık 1 hafta içinde elime ulaştı. Sadece öncesinde de aylarca ulaşmaya çalışmıştım ama buraya yazmadan ulaşamamıştım. Bu noktada müşteri hizmetleri ağının daha da geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler"
schafer-cosy-dik-supurge-icin-yedek-parca-bulunamiyor-ve-musteri-hizmetleri-yanitsiz-1.jpg

14 Şubat 2025 21:30
Schafer Cosy Süpürge: Kırık Parça Ve Hayal Kırıklığı