Fatih sonucu yetersiz buldu

Sıkıntılı Samsung Yetkili Servisi

Sıkıntılı Samsung Yetkili Servisi
Fatih
19 Ağustos 2024 18:53

27 Temmuz'da Samsung marka AR18TSHZHWKX model klima satın aldım. 1-2 gün sonra montaj kurulum için kayıt oluşturdum. 14 Ağustos'ta Samsung'dan yetkili servis geldi. Montaj için servis, duvarın üst değil alt zemine yakın kısmını delebileceklerini, üst kısmın beton olduğu için delemeyeceklerini, ellerinde beton delecek alet olmadığını söyledi. Ayrıca zemine yakın kısmını delseler dahi dış duvarımızda yalıtım olduğu için dış ünitenin duvarda sıkıntısız duramayacağını, bunun için 4 adet tanesi 150 TL olan uzun duvar montaj çivisi almam gerektiğini söyleyip güya ücretsiz sorunsuz olan montaja ek ödemeler ve sıkıntılar çıkarmaya çalıştılar. Bizim isteğimiz dışında ısrarla balkon içine dış üniteyi yerleştirmek iyi olur diye kendilerine kolaylık çıkarmaya çalıştılar. Balkonumda cam var, yaz kış nasıl açık tutayım camları? Cam taktırmamın ne anlamı kaldı? Ben de şikayet oluşturmak için müşteri hizmetlerini tekrar aradım, şikayet kaydı oluşturdu. En kısa zamanda montaj için tekrar ekip göndereceklerini ve bu sefer sıkıntı çıkarmayacaklarını söylediler. 3 gün sonra tekrar aradım, hani servis gelmeyecek mi, şikayetimiz ne durumda diye tekrar aynı şeyleri söyleyip kapadılar. Ben Samsung firmasını bir dünya devi olması nedeniyle ve Türk firmalar hep fırsatçılık her daim sıkıntı çıkarır diye düşünerek tercih ettim ama 20 gün oldu. Daha klima montaj olmadı, pişman oldum. Yaz bitecek, biz ne zaman kullanacağız klimamızı?

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
29 Temmuz 2023 04:27

Oğuz
19 Ağustos 2024 23:15
Samsung Klima Servis Ve Müşteri Hizmetleri

Ahmet
14 Temmuz 2023 17:57
Mert sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 21:53

15 Temmuz 2023 18:46