Samsung VS20C8524TB/TR Jet 85 Dikey Şarjlı Süpürge Şarj Sorunu

Samsung'un VS20C8524TB/TR Jet 85 Dikey Şarjlı Süpürgesinden aldım 2 kez kullanmama rağmen pili çok çabuk bitiyor. Jet hızında 5 dakika ancak süpürge yapabiliyorum. Düşük hızda zaten verim alamıyorum. Verdiğim onca paraya yazık gerçekten. Daha alalı 1 hafta olmadı kullandığım için büyük ihtimalle iade de edemem.

10 Ekim 2023 08:57 (Şikayetten 14 saat sonra)

Yorumlar(5)

22 Ağustos 2024 23:27

Dyson da alsanız bir şey değişmeyecek, bu ürünler son modda kullanılmak için yapılmadı Hangisini kullansanız maksimum modda aynı durumu yaşayacaksınız, anlamadığımız nokta burası

12 Ağustos 2024 20:21

Emine hanım, bu süpürgeler jet modunda kullanılsın diye yapılmadı, jet modu anlık dökülenleri almak için klavye gibi yerleri temizlemek için, genel temizlik için minimum mod yeterli Sizin kullanımınıza göre hiçbir süpürgeyi bu şekilde kullanamazsınız

4 Kasım 2023 23:15

Emine hanım merhabalar, süpürgedeki yaşamış olduğunuz sorun devam ediyor mu? Bende alacağım ama kararsızım sormak istedim. İyi akşamlar.

Samsung Şarjlı Süpürge Şikayet İ

Samsung Jet 60 şarjlı süpürge aldık. Çarşamba günü elime ulaştı ancak şarjı on dakikada bitiyor. Ne yapmalıyım? Bu kadar...

1 Yorum

Tümünü Gör
Samsung Garanti Kapsamı Dışı Süpürge Başlığı!

Samsung GarantiKapsamı Dışı Süpürge Başlığı!

Sevim
Samsung Jet 75e Kapanma Sorunu

Samsung Jet 75eKapanma Sorunu

İrem
Samsung Süpürgemin Başlığı Kırıldı!

SamsungSüpürgemin Başlığı Kırıldı!

Hilal
Samsung Başlık Hortumu Yırtıldı!

Samsung BaşlıkHortumu Yırtıldı!

Gamze