Samsung VS20C8524TB/TR Jet 85 Dikey Şarjlı Süpürge Şarj Sorunu

09 Ekim 2023 18:04

Samsung'un VS20C8524TB/TR Jet 85 Dikey Şarjlı Süpürgesinden aldım 2 kez kullanmama rağmen pili çok çabuk bitiyor. Jet hızında 5 dakika ancak süpürge yapabiliyorum. Düşük hızda zaten verim alamıyorum. Verdiğim onca paraya yazık gerçekten. Daha alalı 1 hafta olmadı kullandığım için büyük ihtimalle iade de edemem.

10 Ekim 2023 08:57 (Şikayetten 14 saat sonra)

Yorumlar (5)

Onur

Dyson da alsanız bir şey değişmeyecek, bu ürünler son modda kullanılmak için yapılmadı Hangisini kullansanız maksimum modda aynı durumu yaşayacaksınız, anlamadığımız nokta burası

Onur

Emine hanım, bu süpürgeler jet modunda kullanılsın diye yapılmadı, jet modu anlık dökülenleri almak için klavye gibi yerleri temizlemek için, genel temizlik için minimum mod yeterli Sizin kullanımınıza göre hiçbir süpürgeyi bu şekilde kullanamazsınız

Emine

Evcil hayvanınız var mı? Bu süpürgeyi tercih etme sebebim kedim olduğu için ve tüyleri halı gibi yerlere çok yapıştığı için tercih ettim evcil hayvan başlığından ötürü yani. Diğer modlarda mümkün değil süpürmesi. Ayrıca alırken fark etmemişim ama hiçbir yere yazmamışlar turboda çalışma süresini. Ben bu şikayeti oluşturduğumda bana dönen müşteri temsilcisi de baktı ve şaşırdı evet yazmamışlar söylediğiniz süreler çok kısa garantiye götürün dedi. Garanti de herhangi bir sorun olmadığını bu sürenin normal olduğunu söyledi bakmadı bile. Tekrar tercih etmem. Çekiş gücü evet düşük orta modda bile yeterli ama benim alma sebebim zaten evcil hayvan başlığından dolayıydı. Keşke 5 bin daha verip Dyson falan alsaydım ki o dönemde alabiliyordum. İlgilenecek birileri olurdu en azından.

Bora
Bora

Emine hanım merhabalar, süpürgedeki yaşamış olduğunuz sorun devam ediyor mu? Bende alacağım ama kararsızım sormak istedim. İyi akşamlar.

Zeynep
Zeynep

Merhaba süpürgeyi aldım denedim malzeme kalitesi çok iyi çekiş gücü Maximum da harika ama şarj suresi maximumda 10 ila 15 dakika turbo başlıklı kullanımda şarj süresi kötü ama ben zaten bunu şarjlı el süpürgesi olarak aldım dökülen vsss için Sofra altı temizleme falan büyük temizlikte kullanılmaz arti yedek batarya sordum çok ama çok pahalı bataryası ölünce ne yaparım bilmiyorum temizliği kolay aksesuarları çok fazla bataryasına çözüm bulsalar ne Philips ne Dyson solda sıfır kalır

Samsung Jet75 Süpürge: Hızlı Pil Tüketimi Ve Teknik Servis Sorunları

Begüm