Kaan sonuçtan çok memnun

Samsung UE43RU7100 Serisi Smart TV Panel Arızası

Samsung UE43RU7100 Serisi Smart TV Panel Arızası
18 Ağustos 2023 02:12
Kaan'ın Teşekkür Mesajı
“İlk sürecimin olumsuz olması üzerine yaklaşık olarak üç buçuk aylık bir süre geçti süreci tekrar başlatmaya karar verdim ve çözüm merkezinde bulunan Uğur can bey in ilgi alakası çözüme kavuşturması teşekkürler çözüm merkezinde bulunan Uğur can bey 👍😊☺️”

Bende yaklaşık olarak 3 yıl kadar önce Samsung marka televizyon aldım. Yaklaşık 1 aydır panel arızası görüntüde titreme mevcut. Bu sorun ara ara oluşmuş şimdi sürekli devam etmektedir. Servis kaydı bıraktım umarım ücretsiz bir şekilde değişim ya da onarım sağlanır. Anladığım ve gördüğüm kadarıyla bu sorun kronik. Sonucu yazacağım.

18 Ağustos 2023 08:58 (Şikayetten 6 saat sonra)

18 Ağustos 2023 14:25

Bu sabah servis tarafından arandım 350 TL karşılığında gelineceği bunu kabul etmediğim ve servise benim getireceğimi söyledim. Servise götürdüm servis direk benim telefondan gösterdiğim görüntüye göre teşhis koymuş panel arızası demiş parçanın olmadığını 8500 TL karşılığında yeni televizyon vereceklerini söylemişlerdir. Tamam evet panel arızası var ama neden 1 tornavida dahi sökülmeden içi açılmadan direk bu yola gidiliyor. Belki içindeki bir parça gevşedi ya da bir toz buna sebep oldu. Aynı televizyonu vereceklerini söylüyorlar ama Samsung un kendi sitesinde bile stok yokken nereden buluyorlar? Soru işaretleri çok. Oradan çıktım genel merkeze bu durumları anlattım İstanbul dan geri dönüş yapılacağı söylendi. Beklemedeyim...

12 Eylül 2023 01:16

Çözüm 0 sizin gibi bir markayı tercih ettiğim için kendime kızıyorum. Samsung mu? 5 kez karar verin. Çözüm masası çok güzel dinliyor. Sonuç 0

26 Aralık 2023 00:41

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Bozulan Televizyon İçin Yüksek Onarım Ücreti Mağduriyeti

Duygu
10 Kasım 16:24

Samsung TV'nin Ekran Kararması Hayal Kırıklığı Yarattı

Fatih
12 Temmuz 20:03
Samsung TV'nin Ekran Kararması Hayal Kırıklığı Yarattı
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyonun Kısa Sürede Ekran Kararması Sorunu

Ender
23 Mayıs 23:29
Samsung Televizyonun Kısa Sürede Ekran Kararması Sorunu

Ceylan
01 Mayıs 23:14
Satın Aldığım Samsung Televizyonda Süreklilik Gösteren Ekran Kararması Sorunu
Satın Aldığım Samsung Televizyonda Süreklilik Gösteren Ekran Kararması Sorunu
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Kronik Sorunlar Ve Çözüm Merkezinin Yetersizliği

Sezgin