Ozlem sonuçtan çok memnun

Samsung TV Ekran Kararma

07 Eylül 2023 15:38
Ozlem'in Teşekkür Mesajı
“Samsung Marka yetkililerinin ilgileri alakaları, şikayetim sonrası çok hızlı bir şekilde bana ulaşmaları sıkıntıyı hemen çözmeleri ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan şimdi ise ''iyi ki Samsung almışım''dedirttiren başta Pelin hanım olmak üzere herkese binlerce teşekkür ederim.”

Samsun televizyon ekran kararması şikayeti bizde de oldu ve ne tesadüf ki garanti bitiminin hemen akabinde gerçekleşti. Biz servis çağırdık 5 bin istedi. Sıfır bir televizyon fiyatına neredeyse servise göndermek istemedik. Sonra ekran görüntüsü geldi. Sevindik birkaç gün izledik tekrar gitti yeniden geldi. Derken şimdi tamamen gitti Samsung TV şikayetlerini okuduğumda bu markaya özel fabrikasyon bir sıkıntı olduğu belli olan bir durum yaşanmakta. Yakın tarihli şikayetlerde servisin şu en ekran kartı için 12 bin tl istediğini okumaktayım. Samsung yetkililerine soruyorum siz olsanız 12 bin TL'ye bu televizyonu tamir mi ettirirsiniz gidip sıfır ve başka marka televizyon mu alırsınız? Yazıklar olsun ekonominin bu kadar kötü olduğu bir dönemde markanızın kronik sorunlu televizyonunun parasını biz çöpe mi attık şimdi? Önceki televizyonumu 15 sene kullandım tık demedi. Artık son sistem bir TV alabilmek için markanızın televizyonunu tercih ettik yazıklar olsun cidden!

07 Eylül 2023 15:41 (Şikayetten 3 dakika sonra)

09 Eylül 2023 17:43

Marka Temsilcileri son derece ilgililer şikayetim sonrası 1 saat içinde arandım. Eve servis gönderdiler fakat çıkan sonuç panel kırık oldu. 6 ay önce yani televizyonumuzu alalı 2 yıl 4 ay olmuşken çıkan bu arızada Samsung yetkili servisi Sorunu tespit etmişti çıkan yedek parça ücreti çok yüksek geldiği için o tarihte 300 TL gibi bir servis ücretini hiçbir şey yaptırmadığımız halde ödeyip gönderdik. Kendilerinde bu kayıt mevcuttur elbette. Bugün ise bakıldığında sorunun bizden kaynaklı olduğu söylenmekte. Panel kırık ve biz bir şey yapamayız deniliyor. Benim isyanım çöp olan 55 inc 2-3 yıllık bir televizyon ve istenen 12 bin tl tamir ücreti... İsterdim ki ki 6 ay önce yetkili kendi servisleri tarafından tespit edilmiş bu çok sayıda kişinin başına gelen ekran kararması durumu hakkında daha çözüm odaklı olunabilmesi idi. Ben bu 6 ay içerisinde evi boyattığım için diyecek sözüm kalmadı. Bilmiyorum çünkü TV ye zarar verildimi? Halbu ki Arıza 6 ay önceki tespit edilen aralıklı devam eden aynı arıza ve suç bize kaldı. Oğlumun odasına da ps oynadığı için aynı tarihlerde aynı TV den aldık şimdi tek duam ona bir şey olmaması. 6 aydır ekranda gidip gelen görüntü şikayetimizin sorunu bizim üstümüze kaldığı için onlarca bin liramız çöp oldu bir daha asla Samsung markasını tercih etmeyeceğim gibi tüm çevremde uyarıda bulunacağım. Ve şu an günlerdir izleyemediğimiz koca TV ye çaresizlik içinde bakmaktayız. Samsung pişmanlık oldu bize...

15 Eylül 2023 11:52

Aslan sonuçtan hiç memnun değil

Aslan
15 Eylül 2024 01:57
Samsung Marka Uzak Dur

Ramazan
29 Şubat 2024 16:36
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
13 Haziran 2024 21:37
Samsung TV Mağduru Büyük Buhran
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Belgin
24 Temmuz 2023 15:32
Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Zeynel
02 Ekim 2023 14:02